Samenwerken?

Samenwerken doe ik graag! Dus ben je uitgeverij of recensent en zou je graag een samenwerking willen? Hieronder staat alles op een rijtje, maar je kan ook een mailtje sturen naar Booksandparis@gmail.com met een ander idee of voor meer informatie!

Samenwerken als uitgever

Ben je uitgever of geef je een boek uit in eigen beheer en is er een boek dat je graag onder de aandacht wil brengen? Organiseer je een blogtour? Of liever alleen een recensie? Ook zal ik een mooie foto maken, waarmee ik het boek niet alleen op mijn blog onder de aandacht breng, maar ook laat schitteren op Instagram en Facebook. Het enige dat ik nodig heb is een exemplaar van het boek om daar een recensie over te schrijven!

Samenwerken als auteur

Ben je auteur en is je nieuwste boek net uit? Of wil je je boek nogmaals onder de aandacht brengen? Dat help ik je graag mee! Neem nog maar een kijkje bij de vorige paragraaf. En als je ook aan een nieuw (of eerste) manuscript schrijft, kan je volgende paragraaf ook interessant voor je zijn! Ik zou je ook kunnen interviewen waardoor je boeken nogmaals onder de aandacht komen.

Proeflezen

Ben je nog aan het schrijven aan een boek en wil je weten of je personages wel goed overkomen, of de verhaallijnen duidelijk genoeg zijn en of je plot net zo sterk overkomt als je zelf bedacht hebt. Hierbij kan ik helpen, als proeflezer.

Ik maak tijdens het lezen aantekeningen over de goede en zwakkere punten. Ook doe ik suggesties, maar natuurlijk is het jouw keuze of je het ook verandert of niet. Het is natuurlijk jouw manuscript en jouw verhaal. Ik let ook op de personages, verhaallijnen, verhaalopbouw, dialogen, omgeving, het plot etc. Als jij zelf nog een hoofdstuk of ander element uit je manuscript hebt waar je over twijfelt let ik daar natuurlijk graag extra op! Ik heb al vaak proefgelezen.
Het enige dat ik vraag is een exemplaar van het boek zodra deze is uitgekomen.
Ook als je hier meer informatie over wilt kun je naar Booksandparis@gmail.com mailen!

Ben je benieuwt welke boeken ik al heb proefgelezen? Ik heb onder andere de boeken in het lijstje hieronder gerecenseerd, maar ook nog een aantal andere manuscripten en boeken.

De stilte zegt genoeg door Jacodine van de Velde.
Steen voor steen door Jacodine van de Velde.
Je hebt één nieuwe volger door Chinouk Thijssen.
Gegijzeld door Chinouk Thijssen.
Ooit in september door Emma Anna.
In het Duister door Tamara Arts.
Wens voor de wereld door Manon Visser.
De Gifgave (boek 1) door Rani de Vadder. (publicatiedatum nog onbekend)
De nepvampier door Sophia Drenth.
Onderuniversum door Pen Stewart
Bloedheet door Annet Hulst
Woorden zeggen niets door Seren J. Smedts
Kersenrood en Kriekezot door J.B. Ocean
Tristan 1 door Petra van Engelenburg (publicatiedatum nog onbekend)
Tristan 2 door Petra van Engelenburg (publicatiedatum nog onbekend).