Kerstbox 2020

Hier vind je alle informatie over de kerstbox van 2020!

De box is niet meer te bestellen.

Het is een kerstbox, en bij kerstmis horen natuurlijk cadeautjes. Daarom blijft een deel van de box een verrassing;) Er is een maximaal aantal boxen beschikbaar. De winkelwaarde van de boxen is meer dan €40.25, terwijl je de box voor €25 kan kopen! En dat is nog los van de kortingsbonnen en boekenleggers!

Er zit een gesigneerd exemplaar van mijn boek ‘verdwaald in 1480’ in. Mét persoonlijke boodschap als je dat wilt. Ook zit er een gesigneerde boekenlegger van mij bij, een gesigneerde boekenlegger van Jacodine van de Velde, een gesigneerde boekenlegger en artprint van Claudia Boon én een gesigneerde boekenlegger van Stan Kelder. 4 handtekeningen in totaal dus! Ook zitten in twee van de boxen een steen verstopt die met het boek van Jacodine van de Velde te maken heeft.

Er zitten natuurlijk ook leuke producten bij, onder andere sieraden, boekenleggers, buttons, een tof door Fleurisenl ontworpen stickervel, schrijftips en aantal kortingsbonnen bij zitten, van leuke online winkeltjes.

Dat is nog niet alles, maar de rest blijft nog even een verrassing. Het wordt leuk ingepakt en kost 25 euro, exclusief verzendkosten. Leuk om cadeau te geven aan iemand anders of aan jezelf. En als je nog steeds nieuwsgierig bent kan je onder het contactformulier over de deelnemende bedrijfjes lezen

En als je nog steeds nieuwsgierig bent kan je onder het contactformulier naar de deelnemende bedrijfjes kijken!

Ondertussen zijn de boxen allemaal verzonden en veel al opengemaakt. Hierboven zie je al een aantal foto’s van mensen die de kerstbox hebben ontvangen. Hieronder wat korte recensies:

“Ik vind dat de box heel netjes en verzorgd er uit ziet en je kan zien dat mensen echt hun best hebben gedaan om er wat leuks van te maken.”

Sag_sieraden

Het kerstpakket van BooksAndParis was niet alleen leuk om aan mee te werken, maar ook erg leuk om te ontvangen. Ik ben zelf onwijze fan van een thematische uitpak ervaring, en alle losse onderdelen waren super leuk & kerstig ingepakt! Verder waren de items superleuk, en zijn mijn favoriete denk ik het boek (surprise, surprise 😂 ) en de oorbellen. Ik kan ook niet wachten om met de kortingsbonnen mezelf te verwennen.

@tt.talkingtext

Super leuke goodies en een boek die ik zeker ga lezen. Ook boekenleggers die ik ga bewaren en gebruiken. Echt een super box!😊

@bookswithragna

In december ontving ik de leuke kerstbox met boek en goodies. een leuk extraatje voor de feestdagen. Er zat van alles in, verschillende sierraden en boekenleggers (gesigneerd ook!), maar ook stickers en kortingsbonnen bij leuke zaakjes. Zeker de moeite waard, ik was er blij mee!

@meerboeken

Ik heb de kerstbox bestelt van Paris. Het was een heel leuk pakketje vol toffe goodies. Het boek is waar ik het meeste naar heb uitgekeken. Zeker een aanrader. Ik heb er van genoten. Paris, dankjewel voor de toffe verrassing!

@Agnieszkaskalska
Hier lees je stukjes over de bedrijfjes die mij hebben geholpen met de box!

SAG_sieraden

SAG_sieraden is een account vol met toffe sieraden. Shannon is de eigenaar en is in 2017 begonnen met sieraden maken, dit vond zij na een tijdje zo leuk dat ze er een Instagram account voor heeft gemaakt in 2018. In 2020 wilde ze haar bedrijfje ‘professioneel’ maken, zo is SAG_Sieraden ontstaan. Er staan al veel items op het Instagram account, maar binnenkort komen er nog veel meer toffe items.

tt.talkingtext

Hoi allemaal, supertof dat jullie geïnteresseerd zijn in de kerstbox! Mijn naam is Margot en uit passie voor schrijven en lezen is mijn freelance schrijfbedrijf TalkingText ontstaan. Ik schrijf al ruim 7 jaar zowel Engelse als Nederlandse fictieve en commerciële teksten, en lees nog veel langer dan dat. Je kunt bij mij terecht voor algemeen en specifiek schrijfadvies, ‘schrijf services’ waarbij ik mij ontferm ov er het schrijven van jouw volgende geweldige tekst, en voor ‘editor services’ waarbij ik jouw ingestuurde (stukje) tekst kritisch ga bekijken. Staat wat jij zoekt hier niet tussen? Neem dan vooral contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Mijn website vindt je hier. (Deze website ben ik nog volop aan het ontwikkelen).

Jacodine van de Velde

Jacodine heeft altijd een passie voor lezen en verhalen gehad. In het dagelijks leven werkt ze als behandelaar binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie, maar haar vrije tijd brengt zij grotendeels door met vertalen en nu ook schrijven. Haar debuut, ‘wat je zegt zie je zelf’ is geschreven in de hoop dat er mee begrip komt voor mensen die vechten tegen een eetstoornis en dat het uit de taboesfeer wordt gehaald. Februari 2021 zal haar tweede YA bij Clavis verschijnen. ‘De stilte zegt genoeg’ gaat over Thom en Tara en begint ook in Le Tournesol, dus je zult er een aantal bekende personages uit het eerste boek tegenkomen. op haar website, kun je gratis enkele korte verhalen downloaden waar Jacodine goed resultaten mee bepaalde bij schrijfwedstrijden. Klik hier voor haar website.

Lavendel_handmade_

Ik ben Emma en heb een klein bedrijfje: Lavendel_handmade_ . Dit is een bedrijfje waar ik allerlei leuke producten met lavendel verkoop. Ik heb elk jaar allemaal lavendel over dat in mijn tuin groeit, dus ik dacht deze zomer; laat ik er allemaal leuke dingen mee maken! Zo is mijn bedrijfje ontstaan. Ik begon met geurzakjes in stofjes die ik nog had, later ging ik ook zakjes in allerlei ander leuke stofjes maken. Deze leuke zakjes kun je terugvinden op mijn Instagram account. Alle lavendel komt uit eigen tuin en de zakjes worden handgemaakt! Als je nieuwsgierig geworden bent, neem dan gerust een kijkje op mijn Instagram. Er komen geregeld nieuwe producten op te staan.

Claudia Boon

Hey allemaal!
Ik ben Claudia Boon en ik heb een aantal maanden geleden mijn eerste YA Fantasy boek uitgegeven. Helende Bladeren is het eerste deel van de serie: Het Laatste Drakenei. Het gaat over draken, magie, avontuur en vriendschappen. Het verhaal volgt 5 personages die allemaal hun leven proberen te leiden in de wereld van Terram die op het punt staat zich te begeven in complete duisternis.

myownstoryshop

Myownstoryshop is een klein hobby bedrijfje dat is ontstaan uit mijn liefde voor boeken. Ik hou zelf van diverse fandoms en genres en breng dit in de vorm van boeklinten en kaarsjes naar buiten. Ik ben zeker van plan de shop in de toekomst uit te breiden maar ben nog zoekende naar de juiste/leukste artikelen 😀 dus mocht je nog iets missen in de boekenwereld, let me know!

FleuriseNL

Hee allemaal! Ik ben Fleur en ik ben een creatief bedrijfje begonnen genaamd FleuriseNL. Hier blog ik over het ontdekken van mijn creativiteit, boeken en mentale gezondheid. Ook maak ik persoonlijke portrettekeningen in opdracht. Daarnaast heb ik een winkeltje op Etsy én ben ik bezig met het opzetten van een aantal workshops (in de regio Bollenstreek) om andere te inspireren tot creativiteit. Toen Paris vroeg of mensen wilden meewerken aan haar box was ik direct enthousiast! Ik heb veel zin om aan de slag te gaan voor deze bos. Wil je een kijkje nemen op mijn website? Dat kan hier.

Polymoondust

Polymoondust is begonnen als een idee, een droom. Kaarsen zijn altijd al een verslaving geweest en toen ik erachter kwam dat ik deze zelf kon maken, kocht ik gelijk de spullen ervoor. Vanaf dat moment is er een er een hobby ontstaan, waar ik nog steeds van kan genieten. Toch voelde ik dat ik er meer mee wilde doen. Een eigen bedrijf klonk erg hoog gegrepen, maar voelde toch goed aan. Ik besloot veel informatie op te zoeken, stopte er veel tijd in en besloot dat ik de stap ging wagen. PolyMoondust ging van een droom naar een werkelijkheid.
Klik hier voor de shop van PolyMoondust!

The_witch_cauldron

Mijn naam is Angela, ook wel bekend op Etsy en Instagram als de Witch Cauldron. Ik ben een Artist “illustrator” die voornamelijk stickers maakt over fantasie, Magic en schattige dieren. Ik teken voornamelijk alles digitaal maar af en toe hou ik ervan om ouderwets te kleuren met copic Markers en of watercolors. Verder vind ik het leuk om lekker bezig te zijn in mijn hobby kamer. Even afgeleid in mijn eigen fantasie wereld dieren, mensen en spullen tot leven laat komen via mijn stickers.

Crea bij Kim

Al vanaf jongs af aan ben ik creatief bezig, dit vooral door mijn lieve moeder. Sinds ik met mijn man een huis gekocht heb (en daarmee een knutselzolder), zijn er alleen maar creatieve dingen bijgekomen. Sinds 2016 sta ik ingeschreven bij de KVK om mijn creatieve uitspattingen te kunnen geven in workshops en kinderfeestjes, maar ook de verkopen in mijn mini-webshop. Voor de kerstbox maar ik een compleet nieuw ontwerp zodat deze button exclusief is voor de kopers van de box. kijk gerust eens rond op mijn website. Klik hier om die te bezoeken.

Stan Kelder

Mijn naam is Stan Kelder, zesentwintig jaar en ik ben gek op boeken. Ook vind ik het heel leuk om naar een kattencafé te gaan. Onlangs heb ik een dystopische sci-fi thriller geschreven over Juno die moet zien te overleven in de derde wereldoorlog. Het liefs wil ze een normaal leven leiden, maar ze wordt door het nieuwe onverbiddelijke regime gescheiden van haar beste vriendinnen. Het Syndicaat zit dan ook achter haar aan, omdat ze een bijzonder medisch geval is. Zal het Juno lukken om te overleven? En zal ze ooit met haar vriendinnen herenigen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s