Contact & samenwerken

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u samenwerken of iets anders? Dan kunt u mij altijd bereiken via e-mail (Booksandparis@gmail.com), social media en het contact-formulier onder aan deze pagina.

Samenwerken doe ik graag! Dus bent u uitgeverij, auteur of recensent en zou u graag een samenwerking willen? Hieronder staat het een en ander al op een rijtje, maar voor anderen ideeën sta ik ook open.

Samenwerken als uitgever/auteur

Ben je uitgever of brengt u een boek uit in eigen beheer en is er een boek dat u graag onder de aandacht wil brengen? Organiseert u een blogtour? Of liever alleen een recensie? Verder zal ik een mooie foto maken, waarmee ik het boek niet alleen op mijn blog onder de aandacht breng, maar ook laat schitteren op Instagram en Facebook. Het enige dat ik nodig heb is een exemplaar van het boek om daar een recensie over te schrijven!

Samenwerken als auteur

Bent u auteur en is uw nieuwste boek net uit? Of wilt u uw boek nogmaals onder de aandacht brengen? Dat help ik u graag mee! Neem nog maar een kijkje bij de vorige paragraaf. En als u ook aan een nieuw (of eerste) manuscript schrijft, kunt u volgende paragraaf ook interessant voor je zijn! Ik zou u ook kunnen interviewen waardoor je boeken nogmaals onder de aandacht komen.

Proeflezen

Bent u nog aan het schrijven aan een boek en wilt u weten of je personages wel goed overkomen, of de verhaallijnen duidelijk genoeg zijn en of uw plot net zo sterk overkomt als u zelf bedacht hebt. Hierbij kan ik u helpen, als proeflezer.

Ik maak tijdens het lezen aantekeningen over de goede en zwakkere punten. Ook doe ik suggesties, maar natuurlijk is het uw keuze of u het ook verandert of niet. Het is natuurlijk uw manuscript en uw verhaal. Ik let ook op de personages, verhaallijnen, verhaalopbouw, dialogen, omgeving, het plot etc. Als u zelf nog een hoofdstuk of ander element uit uw manuscript hebt waar u over twijfelt let ik daar natuurlijk graag extra op! Ik heb al vaak proefgelezen.
Het enige dat ik vraag is een exemplaar van het boek zodra deze is uitgekomen.

Bent u benieuwt welke boeken ik al heb proefgelezen? Ik heb onder andere de boeken in het lijstje hieronder gerecenseerd, maar ook nog een aantal andere manuscripten en boeken.

Samenwerken als uitgever/auteur

De stilte zegt genoeg door Jacodine van de Velde.
Steen voor steen door Jacodine van de Velde.
Je hebt één nieuwe volger door Chinouk Thijssen.
Gegijzeld door Chinouk Thijssen.
Ooit in september door Emma Anna.
In het Duister door Tamara Arts.
Wens voor de wereld door Manon Visser.
De Gifgave (boek 1) door Rani de Vadder. (publicatiedatum nog onbekend)
De nepvampier door Sophia Drenth.
Onderuniversum door Pen Stewart
Bloedheet door Annet Hulst
Woorden zeggen niets door Seren J. Smedts
Kersenrood en Kriekezot door J.B. Ocean
Tristan 1 door Petra van Engelenburg (publicatiedatum nog onbekend)
Tristan 2 door Petra van Engelenburg (publicatiedatum nog onbekend).

Het contactformulier