Over mij

Ik ben Paris. Ik heb 1 gepubliceerd boek geschreven en 2 boeken zullen later in 2022 volgen. Ik startte mijn blog op 23 april 2020 en vind het nog steeds ontzettend leuk om recensies en interviews met auteurs te schrijven. Ik heb in de Jonge Jury 2020 en de Jongerenjury 2021 gezeten.

Ik stond zelfs in de shortlist van Fantasy Schrijfwedstrijd 2020 van Luitingh-Sijthoff! Klik hier om dat verhaal gratis te lezen.

Verdwaald in 1480 heeft de Boekgoud YO vakjuryprijs heeft gewonnen! Mocht het je interessant lijken, hier vind je meer informatie! Mocht je het leuk vinden, kan je hier de interviews en krantenartikelen gratis teruglezen/kijken

Juli 2022 bij Clavis (hardcover).
Het is het jaar 2141. Nadat er een nieuwe president verkozen is, verandert Nieuw Nederland in een land vol censuur, ongelijkheid en wetten. Het begint met een avondklok, maar daar blijft het niet bij. Langzaam maar zeker stapelen de nieuwe wetten en regels zich op. Lea Dalensprong is opgegroeid in Nieuw Nederland en weet meer over deze nieuwe president dan de meeste mensen. Ze weet ook dat ze iets moet doen, maar wat kun je doen als je voor bijna alles kan worden opgepakt?

Mei 2022 bij Books & Butterflies (ebook).
Het virus veranderde alles. De wereld viel uiteen in losse groeperingen die wanhopig probeerden het virus te vermijden. Nadat hun ouders uit beeld verdwenen zijn, zoekt Harper Jones haar uitvlucht in hard werken om zo hoog mogelijk aan de top van de stad te komen, terwijl haar zusje Veronica zich afzet tegen de Raad en tegen Harper. Is de Raad wel te vertrouwen? En vinden de zussen elkaar nog terug?

3 januari 2020 (paperback en hardcover).
Zullen ze ooit nog terugkeren? Alles verandert voor de twee vriendinnen die in een andere eeuw terecht komen. Zelfs hun naam. Wanneer Eva (als Everliin) in een weeshuis komt en probeert te ontsnappen, ontrafelt Lena (als Louise) de geheimen van het kasteel en vindt ze een dagboek vol mysteries. Ze vinden elkaar en raken elkaar weer kwijt. Samen met Cilia, een zwervend ‘heksenkind’, en Lucas proberen ze de geheimen van 1480 te ontrafelen en uit de handen van Duna, Dionora en Adriaen te blijven. In een avontuur vol verassingen, geheimen en gevaar proberen ze terug te keren naar hun eigen tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s