Recensie: De feind invasie (De ontdekking van de mens #3)

Flaptekst

Einde 21e eeuw. Jack Newman wordt gezien als vijand van de mensheid. Het mede door hem ontwikkelde a-sterfelijkheid programma is alleen betaalbaar voor de elite en heeft ervoor gezorgd dat de wereld wordt geteisterd door revoluties en burgeroorlogen. De verscheurde samenleving kan geen weerstand bieden als de Aarde wordt getroffen door een invasie van de door Jack gevreesde Feind, een agressieve buitenaardse legermacht. Kan Jack op de Alfabeschaving rekenen nu er al miljarden mensen zijn omgekomen? Hoewel alles verloren lijkt, probeert Jack zijn broer Redmond terug te vinden en hij stuit daarbij op de ware intenties achter het duizend eilanden experiment, en op de vraag of de mensheid nog een toekomst heeft.

Mijn mening over dit boek

De Feind Invasie is het derde deel in de “Ontdekking van de mens”-serie. Wat ik zo leuk vind aan de covers van deze drie delen is dat ze zo goed bij elkaar passen en er ook nog eens mooi uitzien.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn recensies over de andere boeken in deze trilogie: klik dan hier voor de recensie over het eerste deel en klik hier voor de recensie over deel 2.

Ook dit deel in de trilogie is spannend, maar net als de vorige delen kwam ik er op sommige momenten lastig doorheen. Gelukkig was dat niet het hele boek zo. Het is namelijk een vrij dik boek – precies 400 pagina’s – en het grootste deel las ik er redelijk vlot doorheen.

Ik raad ook dit deel zeker aan. Het is spannend en erg goed geschreven.

*Deze recensie is over een recensie-exemplaar geschreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s