Recensie: De verdwijning bij Loxby Manor

De verdwijning bij Loxby Manor is geschreven door Abigail Wilson en telt 334 pagina’s. Het is een regency roman en een paperback.

De flaptekst

‘De verdwijning bij Loxby Manor’ van Abigail is perfect voor de fans van Julie Klassen en Sarah Ladd. Vier jaar na een drama dat ze tegen elke prijs geheim moet houden, keert Charity Halliwell terug naar het schilderachtige dorp van haar jeugd. Daar ontdekt ze tot haar ontzetting dat haar vriendin Selene, bij wie ze logeert, verdwenen is. Daardoor is haar broer Piers gedwongen om naar huis te komen. Piers heeft ooit Charity’s hart gebroken en ze zou hem het liefst nooit meer onder ogen willen komen. Toch is hij degene met wie ze zal moeten samenwerken als ze Selene ooit weer terug wil zien…

Mijn mening over dit boek

Allereerst is de cover ontzettend mooi. Het geeft meteen een goed beeld van de sfeer van het verhaal en maakte me meteen nieuwsgierig.

Het boek iets meer dan driehonderd pagina’s, maar leest toch redelijk snel weg. Ondanks dat ik van het verhaal heb genoten, had ik soms het idee dat er iets miste, waardoor ik het boek niet per sé aan een stuk door uit wilde lezen.

De sfeer in het verhaal is ontzettend goed beschreven. Dit zorgde ervoor dat ik me beter in het verhaal kon inleven.

Het duurde even voor ik precies wist wie wie was, maar na een tijdje ging dat met gemak en kon ik me goed in de personages inleven.

Ik raad deze regency roman aan. Ik heb er namelijk van genoten en het is goed geschreven.

*Deze recensie is over een recensie-exemplaar geschreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s