Recensie: Het mollenfeest

Het mollenfeest is geschreven door Dominique Biebau. Het is een paperback van 255 pagina’s die uitgegeven is door uitgeverij Vrijdag.

Flaptekst

‘Als d’ Opperste ghebiedt, soe moet ghy gaen Trecken in ’t landt van Mollengijs.’ Vier nichten groeien samen op in de dreigende schaduw van het Mollendaalbos. Tijdens een onschuldig kinderspel dringt een van de meisjes de werkkamer van hun opa binnen, waar ze een ontdekking doet die jaren later tot een bloedige ontknoping leidt. Het mollenfeest is een ijzingwekkend verhaal over geheimen en schaduwen die tussen mensen en bomen hangen.

Mijn mening over dit boek

Het eerst wat opvalt aan het boek is natuurlijk de cover. Die van Mollenfeest ziet er mysterieus uit. Het is namelijk een redelijk simpele cover, maar de donkere kleuren geven een sfeer die goed bij het verhaal past.

In het mollenfeest lees je vanuit zes verschillende perspectieven. Gelukkig zijn deze goed beschreven, waardoor het niet verwarrend was, maar juist erg overzichtelijk.

De schrijfstijl leest wel prettig. Het is namelijk redelijk makkelijk en leest lekker vlot. Wel vind ik dit meer bij het Young Adult genre passen dan die van een literaire thriller.

Ik heb wel van het boek genoten, maar een echt spannende thriller vond ik het ook weer niet. Toch raad ik het boek aan en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

*Dit boek is geschreven met een recensie-exemplaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s