Blogtour: De pijn die wij verbergen

De pijn die wij verbergen is geschreven door Monica Haak en kwam 22 april 2022 uit bij uitgeverij Hamley Books. Het is een hardcover van 320 pagina’s en een Young Adult.

De flaptekst

Als Fleur op haar Instagram-story een vervelende reactie krijgt van een anoniem account, neemt ze het eerst niet zo serieus. Maar als er steeds gemenere berichten volgen, wordt Fleur beetje bij beetje overgenomen door haar angsten. Hoe kunnen berichten zoveel pijn doen? Wie zit er achter dit account? Fleur heeft hulp nodig om de ballen in haar leven hoog te houden, maar als je niet meer weet op wie je kunt vertrouwen…

Fleurs beste vriend Matt heeft zijn eigen struggles. Zijn nieuwe vriendin lijkt het niet goed met Fleur te kunnen vinden en hij heeft veel studiekeuzestress. Matts strenge ouders hebben een andere toekomst voor hem voor ogen dan hijzelf. Ook bij hem bouwt er een hoop spanning op, maar hij weet niet hoe hij hiermee om moet gaan…

Mijn mening over dit boek

Toen ik het boek in handen kreeg wilde ik meteen beginnen. De cover is prachtig. De titel valt lekker op en de kleuren zijn ontzettend mooi.

Dit is niet het eerste boek van Monica Haak. Eerder kwam ‘Voor verdriet heeft niemand tijd’ bij Hamley Books uit. Ik ben dan ook benieuwt naar haar volgende boeken en wil deze zeker gaan lezen.

In het boek lees je vanuit twee perspectieven. Die van Fleur en die van Matt. Beide hebben ze hun eigen problemen en ik vond ze realistisch beschreven. Ook kon ik me goed in deze personages inleven.

Het boek is ook nog eens spannend en ik heb hem bijna niet weg kunnen leggen. Het einde kwam onverwachts, alhoewel ik het ook een beetje onrealistisch vind. Op de ontknoping na was de rest van het verhaal wel realistisch.

Ik heb ontzettend van het boek genoten en raad deze zeker aan. Ik geef het boek vier sterren.

Uitgeverij Hamley Books, bedankt voor dit recensie exemplaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s