Blogtour: Tot uw dienst

Tot Uw Dienst is het tweede deel na Zoals U Wenst. Deze hardcover is geschreven door Denise Marinus en telt 510 pagina’s. Het is een Young Adult die uitgegeven is bij uitgeverij Clavis.

Flaptekst

Wanneer Jules als vriendin en vertrouwelinge met kroonprinses Constance naar de prestigieuze Universiteit van Yadiel vertrekt, gaat een wereld voor hen open. Vol verwachting maken ze kennis met nieuwe huisgenoten, hun studies en het elitaire studentenleven op Yadiel. Heel even lijkt de regelmaat in hun levens terug te keren. Maar dan duikt een verwoestend geheim op. Terwijl Constance zich laat meeslepen door een onmogelijke liefde, doet Jules er alles aan om de leugens te ontrafelen en de waarheid te achterhalen. Zeker als blijkt dat het lot van de hele koninklijke familie in haar handen ligt…

Mijn mening over dit boek

Eindelijk was het er: het vervolg op het sprookjesachtige debuut van Denise Marinus: Zoals U Wenst. Dit deel heet Tot Uw Dienst en heeft een prachtige cover.

Natuurlijk begon ik meteen in het boek toen ik hem binnenkreeg. Wat extra leuk was, is dat ik zes prachtige kaarten bij het boek kreeg met de personages op. Drie hiervan herkende ik al. Het ontzettende leuke hoofdpersonages Jules Fester, de wispelturige kroonprinses Constance van Fortura en Pasqual van Fortura. De vriend van Jules en neef van Constance.

Nathaniël Martins kende ik dan nog niet. Meteen werd ik hierdoor nieuwsgierig. Dat was nog niet alles. Want wie is ‘unknown’ nou eigenlijk? Vanuit dat perspectief lees je namelijk ook. De zwarte pagina’s in het boek zijn die van ‘unknown’.

Tot Uw Dienst is een vrij dik boek. Zij telt namelijk wel 510 pagina’s. Of het ooit saai of langdradig was? Absoluut niet. Sterker nog, ik kon er niet genoeg van krijgen. Ik vloog door het boek heen en had hem al veel te snel uit (in twee dagen om precies te zijn;)).

De personages waren geweldig, de verhaallijn spannend en niet weg te leggen en de schrijfstijl ontzettend goed. Ik weet nu al dat ik deze samen met het eerste deel nog eens zal gaan herlezen.

Zoals U wenst was vorige jaar het beste boek dat ik in december las en Tot uw dienst zal deze plek halen in maart. Het zal nu ook wel duidelijk zijn dat ik dit boek ontzettend aanbeveel. Ik geef het dan ook zeker vijf sterren.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de andere deelnemers van de blogtour; de banner staat onder dit bericht.

*Dit boek was een recensie-exemplaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s