Blogtour: Blanco

Blanco is geschreven door Darline Degheldere. Het boek kwam 6 april 2022 uit bij uitgeverij Hamley Books. Het is een paperback van 300 pagina’s.

Flaptekst

Wanneer Amanda uit een coma ontwaakt heeft ze geen flauw idee wat haar is overkomen. Ze is het grootste deel van haar geheugen kwijt en weet niet wat er zich de laatste vijfentwintig jaren van haar leven heeft afgespeeld. De medische staf krijgt gelijk wanneer ze beweren dat prikkels en triggers kunnen leiden tot opduikende herinneringen. 

Ze slaagt er stilaan in haar verleden te reconstrueren. Tijdens dat proces ontvangt ze vreemde boodschappen. De betekenis dringt tot haar door op het moment dat het bijna te laat. Ze wilt voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt en neemt het heft in eigen handen.

Mijn mening over dit boek

De boeken van Hamley Books hebben altijd prachtige covers en ook de kaft Blanco van Darline Dagheldere is ontzettend mooi. Het maakte me ontzettend nieuwsgierig naar het boek en staat ook nog eens prachtig in mijn boekenkast.

De schrijfstijl van de auteur leest ontzettend fijn en vlot. Vooral de gevoelens van de personages vond ik erg goed beschreven. Ik kon me op deze manier goed in Amanda – het hoofdpersonage – inleven en dat maakte het lezen nog fijner.

Blanco is opgebouwd uit twee delen en dit maakt het verhaal alleen maar beter. Het boek was spannend en zat vol plotwendingen. Soms vond ik het iets té snel gaan, maar over het algemeen lag het tempo naar mijn mening precies goed.

Dit is het eerste boek van Darline Dagheldere dat ik gelezen heb en zal zeker niet de laatste zijn. Ze heeft al eerder het boek ‘De vijfde kamer’ geschreven en deze staat nu op mijn lijstje om nog te gaan lezen.

Ik geef dit boek 4 sterren en ik raad dit boek ook zeker aan. Blanco is een spannende thriller die ik vlot uitgelezen had.

Uitgeverij Hamley Books, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s