Recensie: Londen & Seattle

Londen en Seattle is geschreven door Alexandria Bellefleur en is het tweede deel uit de Written In The Stars serie. Het boek is vertaald door Marijne Thomas en kwam in 2021 uit bij uitgeverij Zomer & Keuning.

Flaptekst

‘Londen & Seattle’ van Alexandria Bellefleur gaat over Brendon, die volledig gelooft in de liefde. Hij heeft een datingapp gebouwd en is ervan overtuigd dat de ware ergens rondloopt, ook al heeft hij haar nog niet ontmoet. Of toch wel? Als de beste vriendin van zijn zus onverwacht naar Seattle komt, maakt zijn hart een sprongetje. Hij was als jongen al verliefd op Annie.

Annie daarentegen is niet op zoek naar liefde. Na verschillende slechte ervaringen gelooft ze er niet meer in. Het enige probleem is dat ze zich tot Brendon aangetrokken voelt. Heel erg zelfs.

‘Londen & Seattle’ van Alexandria Bellefleur is het tweede deel in de Written in the stars-serie en de opvolger van ‘Elle & Darcy’.

Mijn mening over dit boek

Londen & Seattle was meteen een goede start van mijn leesjaar. Het was het eerste boek dat ik las in 2022 en meteen een enorme aanrader.

Allereerst de prachtige cover. Wauw, dit is een boek dat ik alleen al door de cover zou willen lezen. De kleuren zijn prachtig en de cover past perfect bij het boek.

Dit is het tweede deel in de Written In The Stars serie, maar dat is geen probleem voor het lezen. Zelf heb ik het eerste deel: Elle & Darcy, nog niet gelezen (maar dat ga ik zeker nog wel doen). Londen & Seattle heeft namelijk andere hoofdpersonages dan het eerste deel.

In dit boek lees je afwisselend vanuit het perspectief van Brendon en die van Annie. Dit vond ik een leuke afwisseling en beide personages vond ik goed beschreven. Ik kon me in zowel Brendon als Annie inleven.

Het verhaal is ook ontzettend leuk. Wel een beetje voorspelbaar, maar dat maakte het verhaal niet minder leuk. Alexandria Bellefleur heeft een beeldende en fijne schrijfstijl. Ik vloog door het boek heen doordat het boek lekker vlot las.

Ik raad Londen & Seattle ook zeker aan en kijk ontzettend uit naar het volgende deel in deze serie; Margot & Olivia. Ik geef het boek 4 sterren.

Uitgeverij Zomer & Keuning, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s