Blogtour: Wat als jij het bent (Say Everything #1)

Wat als jij het bent is geschreven door Roni Loren en het eerste deel van de Say Everything-serie. Het boek is uit het Engels vertaald door Tasio Ferrand.

Flaptekst

Iedereen kent Miz Poppy van haar populaire blog over het nachtleven in New Orleans. Maar niemand kent Hollyn – het ware gezicht achter de ster – met haar leven vol angst. Als Miz’ baas haar opdraagt video’s te maken omdat ze anders haar baan kwijtraakt, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Aanstormend acteur en barista Jasper Deares ontdekt dat de verlegen vrouw die elke dag koffie bij hem bestelt Miz Poppy is. Hij ziet een gouden kans om de media-aandacht te krijgen die zíjn carrière zo hard nodig heeft en neemt Hollyn mee naar improvisatielessen om haar uit haar schulp te laten kruipen. Een win-winsituatie! Maar beiden hadden ze er niet op gerekend dat er gevoelens bij kwamen kijken…

Mijn mening over dit boek

De cover sprak me meteen aan toen ik hem zag. Het ziet er mysterieus uit en toen ik de flaptekst las wist ik zeker dat ik dit boek wilde lezen.

“Ze dacht altijd dat ze te awkward en te angstig was, en tekort zou schieten. Totdat ze hem ontmoet.”

Quote op de achterkant van ‘Wat als jij het bent?’

Wat als jij het bent lees je vanuit twee perspectieven: die van Hollyn en die van Jasper. Deze afwisseling vond ik ontzettend leuk en beide personages waren goed beschreven en ik kon me in beide personages goed inleven.

Ik heb ontzettend van het verhaal genoten en vloog erdoor heen. De schrijfstijl leest vlot en erg prettig. Het verhaal zelf is erg leuk en al vanaf het eerste hoofdstuk kon ik het boek niet meer wegleggen.

Dit is het eerste boek dat ik las van Roni Loren, maar je zou haar al kunnen kennen van onder andere de Long Acre-reeks. Wat als jij het bent? is een ontzettend goed geschreven eerste deel van de Say Everything serie en ik kan dan ook niet wachten op de volgende delen.

Ik raad Wat als jij het bent? zeker aan en geef hem 4.5 sterren. Hieronder vind je de banner van de blogtour en kun je zien wie er nog meer aan meedoen.

Uitgeverij Zomer en Keuning, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s