Recensie: Let’s rock it

Flaptekst

Hoe word je de beste versie van jezelf? Terwijl je druk bent met het dagelijkse leven en daarbij van alles tegenkomt op je pad, probeer je ook nog te ontdekken wie je eigenlijk bent en wat je wilt in je leven. Jill Schirnhofer geeft je in de stijlgids Let’s rock it tools en tips die je een stukje op weg kunnen helpen. Ze geeft je haar blik op de wereld en vertelt welke struikelblokken en levenslessen zij tot nu toe tegenkwam, waarbij ze niet schroomt daarbij haar eigen uitglijders met humor te beschrijven.

Een fijn boek van de Jill van nu, boordevol lifestylezaken als fashion, styling, self-love, voeding en van alles om je inside en outside goed te verzorgen. Dat alles overgoten met het bekende enthousiasme van Jill en rijkelijk geïllustreerd.

Mijn mening over dit boek

Dit boek is ontzettend mooi. Geen bladzijde ziet er saai uit want alles is prachtig geillustreerd, wat het lezen extra leuk maakt.

Het boek is in zes delen verdeeld en dit maakt het overzichtelijk. Deze zes delen zijn: Fashion, Beauty, Dromen & Succes, Stars & Magic, Food en (Zelf)liefde.

Het boek leest vlot en is niet alleen in zes delen verdeeld maar daarbinnen ook in verschillende hoofdstukken. De hoofdstukken zijn kort, net als de meeste alinea’s. Hierdoor vlieg je door het boek heen en het staat vol handige tips.

De prachtige foto’s en het mooie binnenwerk maken het boek helemaal af. Hierdoor kan ik dit boek zeker aanbevelen.

Uitgeverij Best of YA, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s