Recensie: Ik zie, ik zie

Ik zie, ik zie is geschreven door Ellie Marney en kwam in 2021 uit bij uitgeverij de Fontein.

Flaptekst

Ik zie, ik zie… is een razendspannende thriller van Ellie Marney voor fans van Mindhunter en The Silence of the Lambs. Voor lezers van 15 jaar en ouder.

1982. De 18-jarige Emma en Travis worden door de FBI benaderd om jonge seriemoordenaars in de gevangenis te interviewen. De FBI hoopt dat zij door hun jonge leeftijd nieuwe informatie loskrijgen in deze cold cases. Algauw worden ze echter opgeschrikt door nieuwe moorden: iemand heeft het op tieners gemunt. De tijd dringt en de enige die hen kan helpen is de beruchte seriemoordenaar Simon Gutmansson. Deze 19-jarige meestermanipulator heeft zijn oog op Emma laten vallen. Welk spel speelt hij met haar? En wat weet Simon over de moordenaar die actief is?

Mijn mening over dit boek

De cover is ontzettend mooi. Het past goed bij het boek. Dat, in combinatie met de flaptekst, zorgde ervoor dat ik het boek wilde lezen.

Ik begon meteen met lezen toen het boek binnenkwam en ik vloog erdoorheen. Ik las hem in een stuk uit omdat ik graag wilde weten hoe het afliep.

Het boek was meteen spannend en deze spannende gebeurtenissen volgen elkaar op. Het lezen geen moment saai geweest.

De personages, omgevingen en gebeurtenissen waren erg goed beschreven en ook de schrijfstijl las fijn. Dit zorgde ervoor dat ik nog meer in het boek zat en me er beter in kon inleven.

Ik raad dit boek wel aan, want het is een spannende Young Adult thriller met goede personages. Ik geef het boek 4.5 sterren.

Uitgeverij de Fontein, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s