Blogtour: Nooit Gedacht

Nooit Gedacht is geschreven door Layota Morris en kwam in 2021 uit bij uitgeverij Hamley Books.

Flaptekst

Aarde, tweeëntwintigste eeuw. Ruimtereizen en handel drijven met andere planeten behoren tot het alledaagse leven. Ingenieur en pilote Eavan is een afstammelinge van een meisje genaamd Wendy, dat meer dan drie eeuwen geleden door een vliegende jongen met een panfluit mee is genomen naar een prachtig eiland, waar je nooit volwassenen wordt. Eavan is er heilig van overtuigd dat haar voorouder het hele verhaal, dat ze in een dagboek heeft opgeschreven, niet uit haar duim heeft gezogen. Samen met haar vriend Chris gaat ze op zoek naar de planeet waarvan zij vermoedt dat Wendy daar ooit terecht is gekomen met de vreemde jongen. Maar ze is niet voorbereid op wat ze daar werkelijk aantreft.

Mijn mening over dit boek

Alle boeken van uitgeverij Hamley Books hebben prachtige covers en ook deze van Nooit Gedacht is prachtig. Hij greep meteen mijn aandacht en past goed bij het boek.

Het verhaal zelf is erg leuk. Het is het verhaal van Peter Pan en het eiland dat een paar honderd jaar later afspeelt dan het originele verhaal. Het speelt zich namelijk in de tweeëntwintigste eeuw af.

De personages waren ontzettend goed beschreven en ik kon me goed in de karakters inleven. Er gebeurd ontzettend veel en voor het grootste gedeelte las het boek vlot.

Wel vond ik het lastig om in het verhaal te komen. Ook vond ik dat er soms teveel details waren waardoor het wat minder vlot las.

Ondanks is Nooit Gedacht een ontzettend leuk boek. De schrijfstijl las erg fijn en zoals de personages goed beschreven. Hierdoor raad ik het boek zeker aan en geef ik hem 3.5 sterren.

Uitgeverij Hamley Books,

Bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s