Recensie: Je bent aan de beurt

Je bent aan de beurt is geschreven door Loes den Hollander. Het boek kwam 26 oktober 2021 uit bij uitgeverij Crime Compagnie en is verkrijgbaar als paperback, ebook en audiobook.

Flaptekst

Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuwe liefde en voelt zich sinds jaren weer springlevend. Maar dan blijkt David niet de charmante man te zijn die ze dacht dat hij was. Sterker nog, hij doet dingen met haar die ze helemaal niet wil. Aan hem ontsnappen lijkt onmogelijk, maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek…

Mijn mening over dit boek

Loes den Hollander is een van mijn favoriete thriller auteurs. Elke keer lees ik haar thriller in een ruk uit en naar haar nieuwe thriller Je Bent Aan De Beurt was ik dan ook ontzettend nieuwsgierig. De cover ziet er onheilspellend uit en de gouden en witte letters op het boek vallen goed op.

Wat ook erg leuk is, is dat Loes den Hollander De Gouden Vleermuis voor haar hele oevre won! Vandaar de vleermuis op de foto;).

Het boek heeft een aangrijpend thema dat op een ontzettend goede en realistische manier is geschreven.

Wat het boek nog spannender maakte waren de wisselende perspectieven. Elk van de personages vanuit wiens perspectief je las waren diepgaand beschreven en vooral in Tessa kon ik me goed inleven.

Al vanaf de eerste pagina was het boek spannend. Je bent aan de beurt boek las vlot door en zat vol plotwendingen waardoor ik het boek niet weg wilde leggen.

Kortom Je bent aan de beurt is een spannende aanrader met een belangrijk onderwerp. Hierdoor raad ik het boek zeker aan en geef ik hem 5 sterren.

Uitgeverij De Crime Compagnie, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s