Recensie: Vraag het aan Veerle

Vraag het aan Veerle is geschreven door Renée Olsthoorn en kwam in 2021 uit bij uitgeverij Zomer en Keuning. Het is een feelgood.

Flaptekst

De 23-jarige Veerle Valentijn bezoekt al jaren trouw haar sportschool als er een vacature komt. Ze solliciteert en wordt prompt aangenomen als baliemedewerker en zumba-instructrice. Nice! Nu kan ze sporten én geld verdienen! Met haar zonnige, empathische karakter wordt Veerle al snel een soort vertrouwenspersoon voor de sportschoolbezoekers. Maar haar eigen leven heeft ze niet zo best op orde… Hoe goed je advies aan anderen ook is, je eigen leven beoordelen is een stuk lastiger, blijkt in dit eerste deel van de sprankelende sportschooltrilogie van Renée Olsthoorn

Mijn mening over dit boek

De vrolijke cover sprak me meteen aan en de flaptekst klonk ook ontzettend leuk. Dit waren dan ook redenen waarom ik meteen in het boek wilde beginnen.

Allereerst is Veerle een ontzettend leuk personage. Zoals al op de flaptekst wordt beloofd heeft ze een zonnig, empathisch karakter en geeft ze goed advies. Ook zet ze door en kon ik me goed in me inleven.

Niet alleen Veerle was goed beschreven. Ook de andere personages kon ik zo voor me zien, net zoals de omgeving. Veerles huis en de sportschool waar ze zumba lessen geeft kon ik zo voor me zien.

Wel vond ik het soms iets té oppervlakkig er had best ietsje meer diepgang in gemogen, maar ondanks dat kan ik het boek zeker aanraden.

Het verhaal is vrolijk, grappig en romantisch. Het boek leest vlot door en het is geen moment saai geweest. Ik geef het boek dan ook 4 sterren en raad hem aan.

Uitgeverij Zomer en Keuning, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s