Recensie: Slaap maar zacht

Flaptekst

Op de IC-afdeling waar verpleegkundige Maud werkt, ligt een man in coma. Niemand weet wie hij is. De rechercheur die belast is met het onderzoek, regelt een item over de onbekende man in Opsporing Verzocht, waarna een getuige zich meldt. Maar voor deze vrouw gehoord kan worden, overlijdt ze.

Als er dan ook nog eens onverklaarbare dingen op de IC-afdeling gebeuren, begint Maud te vermoeden dat iemand haar patiënt dood wil. Maar wie? En waarom? 

Mijn mening over dit boek

Van Linda Jansma heb ik al meerdere boeken gelezen, die keer op keer ontzettend spannend waren. Slaap maar zacht heeft me dan ook niet teleurgesteld. De cover ziet er al meteen onheilspellend uit dus ik was meteen nieuwsgierig!

Ik begon met lezen. Het eerste hoofdstuk kwam ik meteen in het verhaal. Daarna bleef ik ook in het verhaal zitten. Ik was nieuwsgierig naar wat er zou gebeuren en waarom en kon het boek dan ook niet wegleggen.

Vooral toen het einde naderde kon ik het boek niet wegleggen. De spanning zat er helemaal in. De hoofdstukken waren kort en het boek las vlot.

De personages in het boek werden goed beschreven en ik kon goed met ze meeleven. Soms was het wat verwarrend doordat je uit zoveel verschillende perspectieven leest, maar uiteindelijk maakte het het boek ook extra spannend.

Alles paste perfect in elkaar en zo goed opgebouwd. Ik raad dit boek zeker aan! Dit boek geef ik 4 sterren. Als je van thrillers houdt is dit een boek dat je gelezen wilt hebben! 

Uitgeverij Crime Compagnie, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s