Recensie: Leger van Schaduw en Storm

Het leger van Schaduw en Storm is geschreven door S. Christina. Het is het vervolg op Heks van Vuur en Oorlog en kwam in 2021 uit bij uitgeverij RebelBooks.

Flaptekst

Terwijl in Solvenia een gruwelijke oorlog woedt, vluchten Lara en haar vrienden naar Meerland voor een nazomer vol zon, vrijheid en de Magische Spelen. Hier zou Lara zich wel thuis kunnen voelen – maar ondertussen lijdt haar eigen land onder de terreur van de president.

Dan ontmoet ze Karissa, die Lara ziet als de leider van de revolutie. Volgens haar zal zij de opstand gaan leiden om heksen hun vrijheid terug te geven. Maar is Lara daar wel klaar voor?

Wat vind ik van dit boek?

Hier is hij dan: het vervolg op ‘Heks van vuur en oorlog’! De cover is opnieuw echt prachtig en ik kon dan ook niet wachten om te beginngen.

Al vanaf het eerste hoofdstuk zat ik in het verhaal. Ik heb hem daarna ook niet weggelegd. Ik wilde weten hoe het af zou lopen. Het werd ook erg spannend en het boek las vlot.

Lara is het hoofdpersonage en ze was goed beschreven en ik kon me goed in haar inleven. Ik kende haar natuurlijk al dankzij het eerste deel, maar in Leger van Schaduw en Storm leerde ik haar nóg beter kennen.

De andere personages, de omgeving en de rest werd goed beschreven. Het boek kwam tot leven en de verhaallijn was leuk en spannend.

Kortom het is een spannende Young Adult, met een leuk hoofdpersonage. Ik geef dit boek 4.5 sterren.

RebelBooks, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s