Blogtour: Het Magische Meer

Het Magische Meer is geschreven door Rani de Vadder. Het boek kwam in 2021 uit bij uitgeverij Hamley Books en is een jeugdboek.

Flaptekst

Wanneer de tweelingzus van Fie heel erg ziek wordt, komt ze in een coma terecht. Maar volgens Fie ligt Minne in een diepe slaap, waar ze zonder de hulp van Fie niet meer uit zal geraken. Samen met haar vriend Alex reist Fie in haar dromen naar de magische wereld, Withaven, die door de tweelingzussen werd gemaakt. Tijdens de reis krijgen de vrienden hulp van verschillende wezens, waardoor zowel Fie als Alex ervan overtuigd raken dat ze Minne echt kunnen redden. Maar als ze op het kwaad stuiten dat Minne in zijn greep houdt, lijkt een oplossing wel heel ver weg.

Mijn mening over dit boek

Dit is het derde boek van Rani de Vadder en van haar Young Adult: Toxine en haar jeugdboek Draco heb ik ontzettend genoten.

Toen Het Magische Meer op mijn deurmat viel was het eerste dat me opviel de prachtige cover. Het past goed bij het boek en de kleuren zijn ontzettend mooi. Ook de rug van het boek is erg mooi dus hij staat prachtig naast mijn ander Hamley boeken;).

In het boek volg je Fie. Ze is een leuk personage en ik kon me goed in haar inleven. Zij en de andere kinderen in het boek zijn goed uitgewerkt en kwamen echt tot leven.

Het tempo in het boek lag hoog en de hoofdstukken waren kort. Deze combinatie zorgde ervoor dat ik er in een stuk doorheen las.

De verhaal lijn is leuk en ik raad Het Magische Meer dan ook zeker aan. Ik geef het boek 4 sterren.

Uitgeverij Hamley Books, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s