Blogtour: Het lied van Ariane

Het lied van Ariane is geschreven door Petra Doom. Het boek kwam in 2021 bij uitgeverij Hamley Books uit. Het is een hardcover van 300 pagina’s. Het is een Young Adult.

Flaptekst

In Parijs klinkt overal muziek, zeker in het prestigieuze Conservatoire Eurydice. Maar hoort Ariane daar wel thuis? Ze twijfelt niet alleen aan haar talent maar ook aan haar verstand: nacht na nacht schrikt ze wakker van een melodie die er niet is. En waarom voelt ze de drang om in te grijpen wanneer een onbekende jongen overvallen wordt? Ze ontdekt een ontstellende waarheid: dat Liederen van Kracht de enige verdediging zijn tegen een oeroud kwaad. In de straten van Parijs waart een dreiging rond die alles zou kunnen veranderen.

Mijn mening over dit boek

Wat heeft het boek toch een prachtige cover! Het is een boek dat ik al puur voor de cover zou willen kopen en dan is het verhaal ook nog eens geweldig.

Het is een redelijk dik boek van 300 pagina’s, maar toch vloog ik erdoorheen. Wat ik erg leuk vond aan dit boek was dat je het van twee perspectieven las. Beide personages waren ontzettend goed beschreven en ik kon me in beide personages goed inleven.

Het verhaal liep erg vlot en de gebeurtenissen volgde elkaar op. Ik heb het dan ook niet weg kunnen leggen toen ik eenmaal in het verhaal zat.

Het enige dat ik wat minder goed vond was dat het even duurde tot ik eenmaal in het verhaal zat. Ik vond dat er heel veel in een keer op me afkwam en het was soms een beetje verwarrend.

Aan het begin van het boek was wel een lijstje met wat belangrijke begrippen, maar nog steeds vond ik het een beetje verwarrend.

Toch vind ik het een ontzettend leuk boek dat ik aan iedereen aanraad die Young Adult leuk vindt om te lezen! Ik geef het boek 4 sterren.

Uitgeverij Hamley Books, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s