Blogtour: Fantasia XVI: De bewakers van Fantasia

Flaptekst

Kersverse keizerin Alina heeft het Fantasia Imperium nieuw leven ingeblazen!
Alle rijken groeien en bloeien, behalve één: Tranendal. Vanuit dat rijk beraamt een afschrikwekkende heerser samen met het Leger der Onzichtbaren een nieuwe aanval op Fantasia en proberen ze alle kleur en vreugde uit het imperium weg te vagen. Lukt het Geronimo om samen met keizerin Alina en een paar trouwe bondgenoten deze vernietigende vergrijzing tegen te gaan?

Mijn mening over dit boek

Het is alweer jaren geleden dat ik voor het laatst een Geronimo Stilton las voordat ik deze binnen kreeg. Ik vond het dan ook erg leuk dat ik de kans kreeg om mee te doen aan de blogtour van Geronimo Stilton.

Deze Geronimo Stilton is een prachtige hardcover van wel 284 pagina’s. Het boek zit niet alleen vol met een leuk verhaal maar bevat ook nog allemaal leuke extra’s zoals 3D-beelden, geuren en spelletjes zoals raadsels.

Ook voor kinderen die weinig lezen is dit een geschikt boek. Het boek zit namelijk vol met prachtige illustraties en verschillende lettertypes!

Iets wat ik ook erg leuk vond aan dit boek was dat je allemaal personages uit andere kinderboeken tegen kwam, zoals Alice van Alice in Wonderland, Robin Hood en De Boze Heks van het Westen.

Het is een leuk boek vol actie en magie. Het is een aanrader voor zowel kinderen, of ze vaak lezen of niet.

Uitgeverij Baeckens Books, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s