Blogtour: Woorden Zeggen Niets

Woorden Zeggen Niets is geschreven door Seren J. Smedts. Het boek kwam in 2021 uit bij uitgeverij Hamley Books.

Flaptekst

Het studentenleven is iets waar de achttienjarige Lente halsreikend naar heeft uitgekeken. Ondanks de tegenslagen thuis en de vele ruzies met haar vriend, vertrekt ze vastberaden naar de universiteit. Maar haar vastberadenheid om zich op haar studies te concentreren verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ze als een blok valt voor een knappe medestudent.

Tristan worstelt met zijn moeilijke kindertijd. Nadat zijn beste vriend naar het buitenland vertrekt, laat Tristan het pleeggezin achter waarin hij opgroeide. Op zoek naar licht in de duisternis, ontmoet hij een bijzonder meisje. Maar wat als zij hem ook verlaat?

Mijn mening over dit boek

Woorden Zeggen Niets heeft echte een prachtige cover en een flaptekst die me aansprak. Ik had dit boek al proefgelezen dus ik wist al dat ik het een aanrader vond. Om het boek nogmaals te lezen in boekvorm vond ik dan ook erg leuk.

Voor het proeflezen was ik al benieuwt naar dit boek, onder andere door alle positieve reacties die het vorige boek: Kartonnen Sterren, door Seren J. Smeths gekregen heeft.

In het boek lees je vanuit twee personages: die van Lente en die van Tristan. Soms was dit verwarrend omdat er veel gewisseld werd en Tristans hoofdstukken zich bijna allemaal in het verleden afspeelde, terwijl die van Lente zich bijna allemaal in het nu afspeelde. Dit was even wennen maar na een tijdje raakte ik eraan gewend.

De personages waren wél erg goed beschreven en ik kon me goed in ze inleven. Seren J. Smedts heeft een fijne schrijfstijl die me in het verhaal trok. Ik heb het boek dan ook in een ruk uitgelezen.

Ik raad Woorden Zeggen Niets zeker aan en ik geef het 4 sterren. Het is een boek dat ik niet weg kon leggen en ik wil meer lezen van deze auteur!

Uitgeverij Hamley Books, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s