Recensie: Stelsel onbekend

Stelsel onbekend is geschreven door Jasper T. Scott. Het boek kwam in 2021 uit bij uitgeverij Iceberg books en telt 320 pagina’s. Het is science-fiction.

De flaptekst

Hun cruiseschip sprong naar het verkeerde stelsel… Advocaat Liam Price kan zijn geluk niet op. Hij scoorde een last-minutedeal voor een suite aan boord van de Starlit Dream en gaat met zijn gezin op weg naar de exotische wereld van Aquaria in het Kepler-zonnestelsel. Kort nadat de reis is begonnen, blijkt echter dat ze ver van hun bestemming zijn uitgekomen in een volkomen onbekend stelsel. Als dan ook nog eens het hele schip in duisternis wordt gehuld, verandert de cruise-van-je-leven in een reis naar de hel. Half-doorzichtige moordzuchtige aliens verschijnen en passagiers en bemanning tuimelen over elkaar heen in een poging om te ontsnappen. Terwijl de crisis zich verder ontvouwt, vechten Liam en zijn gezin in een dodelijke samenzwering een wanhopige overlevingsstrijd

Mijn mening over dit boek

Wauw, de cover ziet er spectaculair uit. Hij past goed bij het boek en greep meteen mijn aandacht.

Ik heb ontzettend genoten van het boek. Ik vloog erdoorheen en het boek zat vol plotwendingen die ik niet aan zag komen. Dit zorgde ervoor dat ik niet kon stoppen met lezen. Ik móést gewoon weten hoe het verder zou zijn.

De tweede reden waarom ik het boek aanraad is door de personages. Deze zijn ontzettend goed beschreven. Het boek gaat over Liam, Aria, Nikolai en Payton Price. Ik kon me goed in de personages inleven en de schrijver heeft een goed beeld van ze beschreven.

Het plot zit ook erg goed in elkaar. De verhaallijn is duidelijk en erg leuk. Kortom het is een boek dat ik zeker aanraad. Ik geef het boek dan ook 5 sterren.

Uitgeverij Iceberg Books, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s