Recensie: De dochter van de president

Flaptekst

Er is een nieuwe regering in het Witte Huis. Maar het is de vorige first family die boven aan de hitlijst staat van een internationale terroristische organisatie. Matthew Keating is een voormalig Navy seal en de vorige president van de Verenigde Staten. Nadat een dappere maar noodlottige militaire missie hem zijn tweede ambtstermijn heeft gekost, verhuist hij naar het platteland van New Hampshire. Daar zou hij het liefst het leven van een ‘gewone’ burger willen leiden, maar een oud-president wordt nooit meer een gewone burger. En een oud-president heeft vijanden. Wanneer zijn dochter ontvoerd wordt, zet hij de seal-training en alle connecties die hij als president heeft opgedaan in om haar te redden. Want het is maar de vraag of hij op zijn vrienden in het Witte Huis kan rekenen…

Mijn mening over dit boek

Ik heb al meerdere boeken van James Patterson gelezen en heb van elk van deze genoten. Ook De dochter van de president die James Patterson in samenwerking met Bill Clinton heeft geschreven zit vol spanning.

De dochter van de president trok me al vanaf de eerste pagina het verhaal in. Het boek was spannend en bleef dit ook gedurende het hele boek.

Tijdens het lezen werd ik telkens op het verkeerde been gezet, en dit hield het boek spannend. Het boek las erg snel en ik kon hem niet wegleggen.

De personages zijn goed uitgewerkt en ik kon me goed in de personages inleven. De omgevingen en gebeurtenissen waren levensecht en ik heb er dan ook erg van genoten.

Ik raad De dochter van de president zeker aan en geef hem 4.5 sterren.

* Voor deze recensie heb ik een recensie-exemplaar ontvangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s