Recensie: Peter & Pan

Peter & Pan is geschreven door Dimitri Balcaen. Het boek kwam in 2021 uit en is een hardcover.

Flaptekst

Hoe ver zou jij gaan voor je kind? Voor James Barrie en zijn bemanning was het antwoord op die vraag simpel: Zo ver als nodig is. Volg hen op hun zoektocht die hen van Engeland naar een nooitgedachtland brengt, waar ze het moeten opnemen tegen inboorlingen, zeemeerminnen en goden uit lang vervlogen tijden. Trotseer deze gevaren samen met hen en ontdek voor eens en altijd hoe Peter Pan werd.

Mijn mening over dit boek

Allereerst de cover: deze is ontzettend mooi. De cover past goed bij het verhaal en staat ook nog eens goed in mijn boekenkast. De flaptekst maakte me ook erg nieuwsgierig. En niet alleen de omslag is mooi: ook het binnenwerk is erg mooi.

Het boek greep meteen mijn aandacht vanaf de eerste pagina. Ik was erg nieuwsgierig naar de rest van het verhaal, want er zat meteen spanning in het verhaal en ik wilde weten hoe het verder zou gaan.

De personages waren erg goed beschreven: James Barrie is het hoofdpersonage en ik kon me goed in hem en de andere personages inleven.

Het waren niet elkaar de personages die goed waren beschreven: de omgeving kwam ook tot leven. Dit was erg fijn tijdens het lezen omdat het verhaal hierdoor levendiger was.

Ongeveer in het midden raakte het boek mijn aandacht kort kwijt, omdat het een beetje hetzelfde begon te zijn, maar daarna greep het boek mijn aandacht weer en kon ik het boek niet meer wegleggen.

Ik raad Peter & Pan dan ook zeker aan. Het is een leuk boek vol avontuur en spanning dat ik 4 sterren geef.

Dimitri Balcaen, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s