Blogtour: De zoete verleiding van Emerald Cove

BT 3 - Banner.png wordt weergegeven
De banner van de blogtour

De zoete verleiding van Emerald Cove is geschreven door Holly Martin. Het is het derde deel uit De zussen van Jewel Island-serie en een feelgood. Het boek kwam september 2021 uit bij uitgeverij Zomer en Keuning.

Flaptekst

Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolg
Skye en Jesse in ‘De zoete verleiding van Emerald Cove’ van Holly Martin kennen elkaar al jaren: ze zijn buren geweest, beste vrienden en ze waren zelfs kort getrouwd. Het contact is al een tijdje verwaterd, maar nu Skye met haar zussen het familiehotel op Jewel Island runt, komt ze Jesse weer tegen. Skye wil hem eindelijk vertellen wat ze voor hem voelt, maar durft ze haar hart weer open te stellen voor Jesse? ‘De zoete verleiding van Emerald Cove’ is het derde en laatste deel van de heerlijke feelgood-serie De zussen van Jewel Island. Eerder verschenen in de serie ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ en ‘Een gouden gloed over Ruby Falls’.

Mijn mening over dit boek

De zoete verleiding van Emerald Cove is het derde deel uit De zussen van Jewel Island-serie. Ik heb het eerste en tweede deel ook gerecenseerd, lees die recensie door hier te klikken. Die boeken gaf ik vijf sterren omdat ik er heel erg van genoten heb.

Naar dit tweede deel heb ik dan ook erg uitgekeken en erg van genoten. De cover is ook bij dit deel weer prachtig vormgegeven. Het is een vrolijke cover die goed bij het boek past. In dit boek lees je over Skye en op de cover staat dan ook een picknick die bij Skye past omdat ze goed kan kopen.

Ik las het boek in een ruk uit. Ik kon hem niet wegleggen, want ik móést weten hoe het af zou lopen. De verhaallijn is leuk en er gebeurt veel. Het las alsof ik er zelf bij was.

De personages zijn ontzettend goed beschreven. Skye is het hoofdpersonage en ik kon me goed in haar inleven. Ze kwam tot leven tijdens het lezen van het boek en was een leuk personage. Ook de andere personages zijn erg goed beschreven. Dat iets iets wat ik zo leuk vind aan de trilogie. In elk boek lees je vanuit een ander personage!

Holly Martin heeft een schrijfstijl die erg fijn leest en het verhaal tot leven laat komen. De omgeving, personages en gebeurtenissen waren realistisch beschreven en ik kon me dan ook goed in het boek inleven.

De zussen van Jewel Island is een vrolijke serie die ik niet kan wegleggen. Ik raad de serie zeker aan! Ik geef dit deel 4.5 sterren.

Uitgeverij Zomer en Keuning bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s