Blogtour: Paniek

Sandra J. Paul - Paniek - Hamley Books Uitgeverij

Flaptekst

Willem

De eerste knallen lijken op voetzoekers, tot het schreeuwen begint. Verborgen in een schuilplaats met vijf anderen luistert Willem wanhopig naar de kreten om hulp. Ze zitten in the middle of nowhere, niemand komt hen helpen. Hoelang zal het duren voor de schutters hun schuilplaats ontdekken?

Jake

Jake staart verward naar de feestelijk uitgedoste gasten die in paniek de trap oprennen, en te laat beseffen dat er geen uitweg voor hen is. Schoten weergalmen door het gebouw, hij ziet de schutters op zich afkomen. Hij beseft dat enkel de dood op hem wacht als hij niet meteen reageert. Willem en Jake nemen een drastisch besluit. Wachten op de dood is geen optie. Paniek ook niet.

Mijn mening over dit boek

De cover van het boek past er erg goed bij. Het ‘bloed’ op de cover glinstert en de titel springt eruit. Het is een cover die meteen mijn aandacht pakte en toen ik het boek binnenkreeg kon ik dan ook niet wachten om erin te beginnen.

“Wat er ook gebeurt, Paniek is geen optie.”

Quote op de cover van Paniek

Je leest het boek vanuit twee perspectieven: Jake en Willem. Eerst het halve boek vanuit Willem en de andere helft vanuit Jake. Beide personages waren erg goed beschreven en bleven een beetje mysterieus tijdens het lezen wat het boek alleen maar beter maakte.

Sandra J. Paul kende ik al van ‘Stof’, ‘Onze eerste zomer samen’, ‘Hell City’, ‘De vergeten tuin’ én een van mijn favoriete boeken: ‘Mijn waarheid’. Van al deze boeken heb ik ontzettend genoten en ‘Paniek’ past ook zeker in dit rijtje.

Paniek was verrassend en hield me al vanaf de eerste pagina in zijn greep. Ik kon het boek niet wegleggen omdat ik móést weten hoe het af zou gaan lopen. Ik had het boek dan ook in één dag uitgelezen.

Ik raad Paniek zeker aan. Het is een spannende thriller met plotwendingen die ik niet aan zag komen. Ik geef Paniek 4.5 sterren.

Uitgeverij Hamley Books, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s