Staycation: Sapphire Bay

Een tijdje terug plaatste ik de recensies van Het familiehotel van Sapphire Bay en Een gouden gloed over Ruby Falls. Beide delen gaf ik 5 sterren en ik heb er dan ook ontzettend van genoten. Vandaag is het mijn beurt om een staycation post te plaatsen over Sapphire Bay!

Photo by Yunus Tuğ from Pexels

Net als op de cover van het boek wordt het eiland omringt door een prachtig blauw meer. Om op het eiland te komen moet je over een brug heen, die alleen toegankelijk is als het eb is. Ik had geluk, want ik kon er nog nét overheen rijden voor het vloed zou worden. Er varen enkele bootjes op het meer, maar verder is het er rustig.

Photo by Nathan Cowley from Pexels

De zon was al aan het ondergaan toen ik op het eiland kwam dus ging ik in een stuk door naar het hotel. Daar werd ik meteen verwelkomd door de aardige receptioniste Tilly en na het inchecken kwam ik Aria tegen en spraken we kort met elkaar. Ze verwelkomde me op het eiland en raadde me meteen een paar plekken aan om te bezoeken, wat ik de dag daarna ook deed.

Photo by Daria Shevtsova from Pexels

Zo vertelde Aria over Vannila Bean, de bakkerij van haar peetmoeder, Kendra. De bakkerij was gevuld met lekkere geuren en leuk ingericht.

Photo by Amina Filkins from Pexels

De bloemerij van Mira was ik ook niet vergeten. Aria klonk er erg enthousiast over en het heeft me echt niet teleurgesteld. Mira nam alle tijd en vertelde me over de bloemen en het dorp. Ze wees haar lievelingsbloemen aan en stelde een bos bloemen voor me samen die ze prachtig ingepakte. Mira vertelde waar op het eiland de mooiste bloemen te zien waren en daar ging ik later die dag dan ook nog even langs!

Photo by Martin Péchy from Pexels

Na de wandeling ging ik terug naar het hotel om me klaar te maken voor het lichtjesfestival waar ik ontzettend naar uitkeek!

De andere bloggers die meedoen aan de Staycation!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s