Blogtour: Het project

Het project is geschreven door Arne van der Linden en kwam in 2021 uit bij uitgeverij Hamley Books. Het boek telt 300 pagina’s en is een hardcover.

Waar gaat het boek over?

Een vreemde samenloop van omstandigheden stelt de zeventienjarige Alan Gray voor een opmerkelijke keuze: een kamer in een delinquentengesticht of een plek in Project [Lotgenoot], een geheime opleiding waarin veelbelovende probleemjongeren worden klaargestoomd voor een carrière als geheim agent. Alan reist naar het verborgen trainingscomplex van Necropolis, waar hij als rekruut wordt opgeleid en uitgedaagd. Maar kan hij zich wel handhaven in de schaduwwereld der spionnen?

Mijn mening over dit boek

De cover van dit boek is erg mooi, evenals het binnenwerk. Hamley Books heeft er opnieuw een mooi boek van gemaakt! De quote op de cover maakte me ook erg nieuwsgierig: ‘Zou jij sterven om te overleven?’.

Al vanaf de eerste pagina werd ik het verhaal in getrokken. Het was meteen spannend en je leert het hoofdpersonage, Alan Gray meteen kennen. Hij heeft veel meegemaakt, maar wat er precies is gebeurd wordt pas later verteld waardoor ik door wilde lezen.

De anderen personages zijn ook erg goed beschreven en ik wist precies wie welk personage was. Ik kon me goed inleven met Alan.

De omgeving is erg goed beschreven. Ik kon me goed voorstellen hoe het eruit zag wat tijdens het lezen erg fijn was. De gebeurtenissen werden ook beschreven alsof ik er zelf bij was.

Het verhaal bleef spannend en ik heb hem in een stuk uitgelezen. Ik heb er erg van genoten en geef hem 4 sterren.

Uitgeverij Hamley Books, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s