Blogtour: Een gouden gloed over Ruby Falls

Een gouden gloed over Ruby Falls is geschreven door Holly Martin. Het is het tweede deel uit De zussen van Jewel Island-serie en een feelgood. Het boek kwam juni 2021 uit bij uitgeverij Zomer en Keuning.

Flaptekst

Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel… er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer…

Mijn mening over dit boek

Een gouden gloed over Ruby Falls is het tweede deel uit De zussen van Jewel Island-serie. Ik heb het eerste deel ook gerecenseerd, lees die recensie door hier te klikken. Dat boek gaf ik vijf sterren omdat ik er heel erg van genoten heb.

Naar dit tweede deel heb ik dan ook erg uitgekeken en erg van genoten. De cover is ook bij dit deel weer prachtig vormgegeven. Het is een vrolijke cover die goed bij het boek past.

Ik las het boek in een ruk uit. Ik kon hem niet wegleggen, want ik móést weten hoe het af zou lopen. De verhaallijn is leuk en er gebeurt veel. Het verhaal was wel voorspelbaar, maar dat paste ook wel bij het boek.

De personages zijn ontzettend goed beschreven. Clover Philips is het hoofdpersonage en ik kon me goed in haar inleven. Ze kwam tot leven tijdens het lezen van het boek en was een leuk personage. Ook de andere personages zijn erg goed beschreven.

Holly Martin heeft een schrijfstijl die erg fijn leest en het verhaal tot leven laat komen. De gebeurtenissen kon ik me goed voorstellen en de omgeving was goed beschreven.

De zussen van Jewel Island is een vrolijke serie die ik niet kan wegleggen. Ik kijk nu al uit naar het volgende deel! Ik geef ook dit deel 5 sterren.

Uitgeverij Zomer en Keuning bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s