Blogtour: Liefde zonder verleden

Liefde zonder verleden is geschreven door Anne May. Het boek kwam in 2021 uit bij uitgeverij Dutch Venture Publishing en telt 305 pagina’s.

Flaptekst

Als je vandaag niet leeft omdat je bang bent om gisteren kwijt te raken… dan is er toch nooit een morgen? Als Abigail Kooistra de sleutel van haar nieuwe appartement krijgt, hoopt ze daarmee ook de deur naar haar nieuwe leven te openen. Hoewel ze haar verleden graag achter zich had gelaten, heeft het haar ook iets moois gebracht waarvoor ze wil vechten. Een boekenkast met een eigen wil brengt daar echter verandering in als die zonder pardon omvalt, dwars door de muur van de buurman heen. Een buurman die zich voorgenomen had Abigail Kooistra voorgoed uit zijn geheugen te bannen en helemaal geen nieuwe herinneringen met haar wil maken. Is er een toekomst mogelijk zonder dat het verleden in de weg staat?

Mijn mening over dit boek

Liefde zonder verleden is het tweede deel uit de Zorgen voor de liefde-serie door Anne May. Het boek is ook los te lezen. De personages uit het eerste boek komen hier wel in voor wat het extra leuk maakt, maar los lezen kan ook gewoon.

Je leest het boek vanuit twee perspectieven. Die van Abigail en die van haar buurman Silas. Beide personages hebben hun eigen verhaallijnen en zitten vol diepgang. Ik kon me goed in ze inleven en Anne May heeft ze ontzettend goed beschreven.

Het boek leest erg vlot en ik vloog erdoorheen. Ik kon het boek dan ook niet wegleggen. Anne May heeft een fijne schrijfstijl die het boek tot leven liet komen.

Er komen heftige thema’s aan bod tijdens het lezen van dit boek, deze werden afgewisseld met luchtigere gebeurtenissen. Dit gaf het verhaal veel diepgang.

Ik raad dit boek zeker aan en geef hem 4 sterren.

Uitgeverij Dutch Venture Publishing, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s