Recensie: Bloed & Honing

Bloed & Honing is geschreven door Shelby Mahurin. Het is het vervolg op Heks & Jager en uitgegeven door HarperCollins.

De flaptekst:

Lou is haar heksenkring ontvlucht. Ze moet zo onopvallend mogelijk leven om niet de aandacht te trekken en vooral geen magie gebruiken, want in Cesarine worden heksen zoals zij zonder pardon op de brandstapel gezet.
Sinds haar onwaarschijnlijke huwelijk met heksenjager Reid Diggory is het leven er niet makkelijker op geworden. Nu zitten zowel de heksenjagers van de kerk als de heksen hen op de hielen. Ze hebben bondgenoten nodig, maar wie wil hen nog helpen? Terwijl Lou en Reid steeds verder uit elkaar worden gedreven, lokt de lafhartige Morgane, een heks die Lou beter kent dan wie dan ook, hen in een dodelijk kat-en-muisspel. Is ontsnappen nog mogelijk?

Mijn mening over dit boek

Allereerst: wat een prachtige cover. Wauw, dit boek is niet alleen leuk om te lezen, maar staat ook nog eens prachtig in je boekenkast! Bloed & Honing is het vervolg op Heks & Jager.

Het duurde even tot ik in het verhaal kwam. Het tempo lag laag en er gebeurde weinig. Toen ik doorlas werd dat gelukkig beter en tegen het einde van het boek kon ik het boek niet meer wegleggen.

De personages zijn dan wel erg goed beschreven. Ik kon me goed in ze inleven en begreep ze. Het waren dan ook vooral de personages die het boek leuk maakte voor mij, want het plot viel een beetje tegen, wat jammer was.

Shelby Mahurin heeft een fijne schrijfstijl die het verhaal en de wereld tot leven liet komen. Ze beschreef alles op een goede manier en dat maakte het lezen nog leuker.

Kortom, het is een boek met goede personages, maar een plot dat me tegenviel. Toch geef ik het 3 sterren en als je zin hebt om de personages van Heks & Jager nog beter te leren kennen raad ik het je aan.

Uitgeverij HarperCollins, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s