Blogtour: Lonely Hearts

Lonely Hearts is een verhalenbundel die door Jen Minkman is geschreven. Het boek kwam in juni 2021 uit bij uitgeverij Dutch Venture Publishing.

Flaptekst

Een behekste grammofoonplaat die je naar een andere wereld transporteert, de dood die je in levenden lijve op de hielen zit, een futuristische stad waar muziek niet langer bestaat of een ontmoeting met de dochter van Oberon… het kan allemaal in de verhalenbundel Lonely Hearts.

Deze collectie bevat diverse korte verhalen van Jen Minkman, waarvan sommigen nog nooit zijn verschenen of alleen digitaal te koop zijn. Met de verhalen “Lonely Hearts”, “Het bitterzoetste verhaal”, “De grote, boze wolf”, “Cliché”, “De kerstster”, “Dwaallicht”, “Vuurvlieg” en “Exodus”.

Mijn mening over dit boek

Ik heb al meer van Jen Minkman geschreven en ook met dit boek heeft ze bewezen hoe goed ze kan schrijven. De cover is ook prachtig en in combinatie met de flaptekst sprak het boek me meteen aan.

Twee van de verhalen had ik al eerder gelezen en een daarvan is nog steeds een van mijn favoriete kortverhalen die ik gelezen heb. Dat is het verhaal: Vuurvlieg. Ik kon niet stoppen met lezen en het verhaal heeft leuke personages en is goed beschreven.

Van de andere verhalen heb ik ook erg genoten. Er zit ook een verhaal in dat dezelfde titel als het boek heeft: Lonely Hearts. Deze vond ik erg verrassend en was niet wat ik ervan had verwacht. Wel heb ik er heel erg van genoten.

Er zit veel afwisseling tussen de verhalen en ze ik heb van allemaal erg genoten. Jen Minkman wist me keer op keer het verhaal weer in te trekken en te zorgen dat ik door wilde lezen.

Ik raad deze bundel dan ook zeker aan. Ik heb er heel erg van genoten en geef hem 4 sterren.

Uitgeverij Dutch Venture Publishing, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s