Blogtour: Roadtrip naar Nergens

Roadtrip naar Nergens is geschreven door Barbara de Smeth. Het boek kwam in juni 2021 uit bij uitgeverij Hamley Books. Het is een psychologische thriller.

De flaptekst

Wanneer Michelle Deckers ervan overtuigd is alles kwijt te zijn, stapt ze in haar oude Volvo en vertrekt. Bestemming: onbekend. Aan de Portugese kust ontmoet ze Isa, een Française die samen met haar dochtertje rondtrekt in een Volkswagen busje. Hun prille vriendschap wordt meteen op de proef gesteld: op het strand spoelt het gruwelijk verminkte lichaam van een man aan. Wat is er met hem gebeurd? En waarom gedraagt Isa zich plots zo vreemd? Dan valt er een tweede dode, geen onbekende deze keer. Voor Michelle het beseft, begint de gevaarlijkste rit van haar leven.

Mijn mening over dit boek

Toen ik de cover zag en de flaptekst las wilde ik het boek meteen lezen. Toen ik het ontving begon ik dan ook meteen. En wauw, wat een goed boek was dit! Het was niet wat ik ervan had verwacht, maar juist beter. Het boek zit vol plotwendingen en was erg spannend.

Het is een spannende thriller met een ijzersterk plot. Het boek las vlot en was met een fijne schrijfstijl geschreven. Ik vloog erdoorheen. De gebeurtenissen en personages zijn goed beschreven en Barbara de Smedt wist mijn aandacht tot en met het einde vast te houden.

Het boek was ook diepgaander dan ik had verwacht. Michelle Deckers, het hoofdpersonage, had namelijk iets heftigs meegemaakt waar je door middel van flashbacks over las. Dit maakte het boek nog meer een page-turner, want ik wilde weten wat er was gebeurt.

Het einde kwam totaal onverwachts. Wauw, wat een plotwendingen zaten in dit boek! Tussendoor las je stukjes brief van de dader die de dader aan iemand anders schreef. Dit maakte me erg nieuwsgierig naar wie het was. Ik heb een aantal mensen verdacht en het plot zat goed in elkaar.

Ik heb heel erg van dit boek genoten. Ik wil meer van Barbara de Smedt lezen! Ik geef dit boek dan ook 5 sterren en raad deze psychologische thriller erg aan.

Uitgeverij Hamley Books, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s