Recensie: In de spotlights

In de spotlights is geschreven door Manon Visser. Het boek kwam mei 2021 uit bij uitgeverij Clavis. Het is een hardcover van 367 pagina’s.

Flaptekst

Kate Morrinson leidt een dubbelleven. Niemand weet dat de onopvallende studente ook het meisje achter de wereldberoemde popster Skyler is. En dat wil Kate graag zo houden. Maar aan het begin van het nieuwe schooljaar duikt er plotseling iemand op die haar leven wil ruïneren. De anonieme stalker dreigt haar dierbaren iets aan te doen, tenzij Kate een reeks van onheilspellende opdrachten uitvoert. Moet Kate haar leven in de spotlights opgeven?

Mijn mening over dit boek

In de spotlights heeft een prachtige cover die perfect bij het boek past. Voor Manon Visser heb ik eerder al proefgelezen. Niet dit boek, maar een boek dat er nog aan gaat komen: Wens voor de wereld. Hierdoor wist ik al dat Manon Visser goed kan schrijven en ook van dit boek heb ik erg genoten.

Het boek begon met een proloog die me erg nieuwsgierig maakte naar de rest van het boek. Daarna komt er een hoofdstuk dat zich twee weken geleden afspeelde en meteen mijn aandacht pakte.

Na dit begin duurde het wel even voor ik er echt in zat. Ik vond het begin een beetje te cliché en voorspelbaar, maar dit veranderde na een aantal hoofdstukken wel. Op een gegeven moment vergat ik de tijd en had ik het boek uit. Ik moest namelijk doorlezen.

In het boek lees je vanuit Kate Morrinson’s perspectief. Zij is diepgaand en goed beschreven. Ik kon me goed in haar inleven. Ze is een leuk hoofdpersonage. De andere personages vind ik ook erg goed beschreven. Wie de stalker is weet je namelijk pas later in het einde van het boek, waardoor je niemand kunt vertrouwen.

In de spotlights is een spannend boek dat ik niet weg kon leggen. Ik las dit boek in een stuk uit en raad hem dan ook zeker aan. Ik geef het boek 5 sterren.

Uitgeverij Clavis, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s