Blogtour: Luna, Schaduw van de maan

Luna, Schaduw van de maan is geschreven door Lies Vervloet. Het boek kwam in 2021 uit bij uitgeverij Hamley Books en is een Young Adult.

Flaptekst

Luna hoort nergens bij, op school mijdt ze iedereen. Alleen ‘s nachts, wanneer ze onder het licht van de maan door de bossen dwaalt, kan ze helemaal zichzelf zijn. Luna hoort nergens bij, op school mijdt ze iedereen. Alleen ‘s nachts, wanneer ze onder het licht van de maan door de bossen dwaalt, kan ze helemaal zichzelf zijn. Op de vooravond van haar zestiende verjaardag begint haar leven op meer dan één manier te veranderen. Terwijl ze vriendschap sluit met de teruggetrokken Andrew en in de leer gaat bij het oude kruidenvrouwtje Tunde, wordt haar band met de natuur steeds sterker. Uiteindelijk kan ze de waarheid niet langer ontkennen: ze heeft bovennatuurlijke krachten. Maar… wil ze die wel? Terwijl Luna worstelt met deze nieuwe werkelijkheid en de verpletterende verantwoordelijkheid die erbij komt kijken, merkt ze niet dat er vanuit de schaduwen iets duisters op haar loert…

Mijn mening over dit boek

Wauw, wat een prachtige cover heeft dit boek. Dit boek is dus niet alleen leuk om te lezen, maar staat ook nog eens prachtig in de boekenkast. En ook het binnenwerk is erg mooi.

Het boek heeft me erg verrast, aan het begin kwam ik namelijk niet goed in het verhaal, maar op een gegeven moment kon ik het niet wegleggen.

Het boek leest vlot en ik kon me goed in het verhaal inleven. De gebeurtenissen en personages worden goed beschreven en ik daardoor kwam het verhaal tot leven.

Luna is een leuk hoofdpersonage waar ik me goed in kon inleven. Ze is realistisch beschreven en ik begreep wat ze deed en waarom.

Lies Vervloet heeft een fijne schrijfstijl en het boek heeft een leuke verhaallijn. Tijdens het lezen werd ik nieuwsgierig gemaakt naar het einde van het boek.

Ik raad dit boek ook zeker aan, ondanks het begin. Het is een leuk boek waar ik erg van heb genoten. Ik geef het boek dan ook 3.5 sterren.

Uitgeverij Hamley Books, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s