Recensie: Rage and Ruin

Rage and Ruin is geschreven door Jennifer L. Armentrout. Het is het tweede deel van de Harbinger-serie. Het boek is als paperback (Limited Edition) en E-book van 559 pagina’s verkrijgbaar. Het boek kwam in 2021 uit bij uitgeverij Zomer en Keuning. Het boek is vertaald door Jeannet Dekker.

Waar het boek over gaat:

Trinity moet alles op alles zetten om de Harbinger te vinden, een wezen dat Wachters en demonen zonder reden vermoord. Ondertussen ontstaan er gevoelens tussen Trinity en Zayne, maar als zij erachter komen dat ze niet samen kunnen zijn, probeert Trinity haar gevoelens voor Zayne te vergeten. Als de spanning oploopt merken ze pas hoe erg ze elkaar eigenlijk nodig hebben. Zal het hen samen lukken om hun krachten te bundelen en de kwade, duistere krachten van de Harbinger te verslaan?

Bron: uitgeverij Zomer en Keuning

Mijn mening over dit boek

Wat een prachtige cover heeft dit boek! Net als het eerste deel van de Harbinger-serie (Storm and Fury) is dit boek een Limited Edition met sprayed edges. De Harbinger-serie is een spin-off van de Dark Elements-serie, maar is ook los te lezen.

Het verhaal

Ik had niet lang nodig om weer in de serie te komen. Al in het eerste hoofdstuk zat ik weer in het verhaal van Trinity. Wat ik ook fijn vond is dat er niet te veel uitleg over het vorige deel gegeven werd, maar dat er soms wel op een subtiele manier op teruggekomen werd.

De gebeurtenissen stapelde zich op en ik kon het boek niet wegleggen. Het boek las dan ook vlot en was erg spannend. Ik móést gewoon weten hoe het afliep.

Personages

In het boek lees je vanuit het perspectief van Trinity. Ze is ontzettend goed beschreven en ik kon me goed in haar inleven. Haar gedachten werden goed beschreven en haar daden goed uitgelegd. Hierdoor begreep ik haar en leerde ik haar nog beter kennen dan ik in het eerste deel al had gedaan.

De andere personages kwamen net als Trinity echt tot leven tijdens het lezen. Ze waren stuk voor stuk goed beschreven en ik wist altijd wel wie wie was en wat voor soort personage iemand was. Dit was erg fijn tijdens het lezen.

Conclusie

Jennifer L. Armentrout heeft een geweldige schrijfstijl en sinds ik voor het eerst een boek van haar las (Storm and Fury) heb ik er al een stuk meer gelezen en ook Rage en Ruin is een spannende page-turner. Ik raad dit boek dan ook zeer aan en geef hem 5 sterren.

Uitgeverij Zomer en Keuning, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s