Recensie: Spijt van jou

Spijt van jou is geschreven door Colleen Hoover. Het is een paperback of Ebook van 416 pagina’s. Het boek kwam mei 2021 uit bij uitgeverij Zomer en Keuning.

Flaptekst


Morgan, de hoofdpersoon in ‘Spijt van jou’ van Colleen Hoover, werd op zeventienjarige leeftijd zwanger van haar nu zestienjarige dochter Clara. De twee botsen erg met elkaar, maar gelukkig weet vader Chris de vrede te bewaren tussen de overbezorgde moeder en de vrijgevochten dochter. Als hij betrokken raakt bij een ernstig ongeluk, stort hun wereld in en elke dag komen er nieuwe geheimen aan het licht. Morgan en Clara raken steeds verder van elkaar verwijderd. Zullen ze de weg naar elkaar weer kunnen terugvinden?

Mijn mening over dit boek

Het boek heeft een prachtige cover. De cover past goed bij het boek en maakte me erg nieuwsgierig. De flaptekst klonk ook veelbelovend en van de boeken die ik eerder van Colleen Hoover las heb ik erg genoten.

In het boek lees je vanuit twee perspectieven. Vanuit het perspectief van Morgan en vanuit dat van haar bijna zeventienjarige dochter, Clara. Het eerste hoofdstuk speelde zich zeventien jaar geleden af, toen Morgan zelf nog zeventien was. Hierdoor zat ik meteen in het verhaal en wilde ik doorlezen.

Morgan en Clara zijn erg goed beschreven. Ik kon me goed in ze inleven, heel goed zelfs. Ik werd boos als zij dat waren en blij als zij blij waren. Ze kunnen het steeds minder goed met elkaar vinden en de geheimen en misverstanden stapelen zich op. Dit was soms erg frustrerend, maar zorgde er ook voor dat ik door ging lezen. Ik móést gewoon weten of het goed ging aflopen of niet.

Colleen Hoover heeft een geweldige schrijfstijl. Ze beschrijft omgevingen en gebeurtenissen erg goed en ik heb het boek dan ook in een ruk uitgelezen. Ze schrijft sterke dialogen en duidelijke omschrijvingen.

Het boek zit vol plotwendingen en was een echte page-turner. Ik raad dit boek dan ook zeker aan. Spijt van jou geef ik 5 sterren.

Uitgeverij Zomer en Keuning, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s