Winactie: Win 3X ‘Een goede daad’ en ‘Dodelijk spel’.

Het tweede deel van de Aloysius Archer-serie kwam deze maand uit en om dat te vieren geef ik de eerste twee delen van deze serie weg! En ik mag het aan wel 3 winnaars geven! Dus er komen 3 winnaars die beide delen winnen. Hoe je kans maakt? Lees het hieronder! En ben je benieuwd waar deze spannende thrillers over gaan? Dat staat ook in dit blogbericht.

Wil je dit boek winnen?

Lees hier wat je moet doen om kans te maken:

 • Je volgt Books And Paris via Facebook, Instagram en/of mijn website.
 • Je reageert voor onder dit blogbericht en/of het Instagram bericht. (Als je het bij beide doet heb je een extra kans).
 • Delen is lief
 • Het boek voor de winactie is beschikbaar gesteld door Uitgeverij A.W. Bruna. Laat me weten of je ze volgt in de reactie voor een extra lootje.
 • Binnen 3 dagen reageren als je gewonnen hebt. 21 mei maak ik de winnaar bekent via Instagram. Als je alleen via mijn blog hebt meegedaan en gewonnen hebt, stuur ik je een mailtje!

Succes!

Waar de boeken over gaan:

Een goede daad

Wanneer oorlogsveteraan Aloysius Archer in 1949 voorwaardelijk vrijkomt uit de gevangenis, waar hij zat voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd, vestigt hij zich in het stadje Poca City. Archer heeft een lijst meegekregen met wat hij verplicht is te doen na zijn vrijlating en wat hem allemaal verboden is. Hij moet een baan zoeken en zich regelmatig melden bij zijn reclasseringsambtenaar. Maar een bar bezoeken, laat staan alcohol nuttigen, is hem verboden. Contact met ‘losbandige’ vrouwen is al helemaal uit den boze.
Archers zoektocht naar werk brengt hem de eerste de beste avond al naar een bar waar hij aan de praat raakt met Hank Pittleman, een van de machtigste zakenmannen in het stadje. Pittleman biedt hem een baan aan, maar wat in eerste instantie een simpel klusje lijkt – het innen van een schuld – blijkt algauw een stuk complexer te liggen. Wanneer er een moord wordt gepleegd en Archer de belangrijkste verdachte is, beseft hij dat hij wel eens snel weer in de gevangenis zou kunnen belanden. Tenzij hij zelf de moordenaar weet te vinden…

Dodelijk spel

Onderweg naar Californië maakt Aloysius Archer een tussenstop in Reno. Nog geen 24 uur later is hij de trotse eigenaar van een peperdure, zeer zeldzame Franse sportauto, heeft hij een reisgenoot gevonden in de mysterieuze danseres Liberty Callahan en moet hij zich enkele zwaar bewapende criminelen van het lijf houden. Geluk bij een ongeluk: Liberty blijkt niet alleen zeer verleidelijk te zijn, maar ook uitstekend met een pistool overweg te kunnen. Het zijn twee eigenschappen die hun niet veel later uitstekend van pas komen, wanneer privé-detective Archer in een politiek wespennest belandt waarin een schatrijke familie, een nachtclub en een mysterieuze militaire installatie de hoofdrollen spelen.

11 reacties

 1. Geweldig, ik doe graag mee want ik ben ‘stapel’ op spannende boeken! Ik volg Uitgeverij Bruna op fb én IG

  Like

 2. Ik doe heel graag mee aan de actie! Ik doe ook mee via instagram en volg uiteraard @booksandparis_ en uitgeverij A.W.Bruna!

  Like

 3. Ik ben echt fan van deze boeken.
  Doe graag mee.
  Volg op instagram en ook daar een reactie geplaatst.
  Ook AW Bruna volg ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s