Recensie: Escape game

Escape Game is geschreven door Maren Stoffels. Het boek kwam april 2021 uit bij uitgeverij Leopold. Het is een hardcover van 128 pagina’s.

Flaptekst

Beleef een superspannend avontuur in een escape room. Waarschuwing: als je eenmaal begint met lezen, wil je niet meer stoppen! (10+)

Trigo kan niet wachten tot de nieuwe escape room in zijn stad opengaat. Daarom daagt hij zijn vrienden uit: inbreken in de escape room om deze alvast te testen. Eenmaal binnen gaat de deur dicht en niet meer open. Er is maar één manier om eruit te komen: alle puzzels oplossen en de uitgang vinden. Maar de escape room is nog helemaal niet af en daardoor levensgevaarlijk…

Mijn mening over Escape Game

Maren Stoffels is één van mijn favoriete jeugdthriller schrijvers. Escape Game is voor een jongere leeftijd geschreven dan haar Young Adult thrillers: Escape Room, Black Friday en Room Service en ook dit boek vond ik erg goed.

Escape Game is vanuit verschillende perspectieven geschreven. Dit zorgde voor meer afwisseling en maakte het spannender. De personages waren dan ook erg goed beschreven en ik kon me goed geschreven.

De escape room waar het boek zich grotendeels afspeelt is erg goed beschreven, net zoals de rest van de omgeving. Dit zorgde ervoor dat ik nog meer in het verhaal zat.

Het boek bestaat uit korte hoofdstukken en las vlot. Het boek bestond uit een aantal delen, wat het overzichtelijker maakte. Het boek was spannend en het plot zat goed in elkaar.

Wel miste ik soms diepgang en soms was het verhaal ook een beetje onrealistisch. Ondanks dat heb ik wel van het boek genoten en geef ik het 3.5 sterren.

Uitgeverij Leopold, bedankt voor dit recensie exemplaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s