Recensie: Alles wat ze aanraakt

Alles wat ze aanraakt

Alles wat ze aanraakt is geschreven door Jennifer L. Armentrout. Het boek telt 255 pagina’s en is als E-book verkrijgbaar. Het boek kwam februari 2021 uit bij uitgeverij Zomer en Keuning. Klik hier voor meer informatie*.

Flaptekst van het boek

Doodgaan is kut – daar weet Ember McWilliams alles van. Na een noodlottig auto-ongeval heeft haar zusje haar teruggehaald, maar niet zoals het vroeger was. Alles wat Ember aanraakt, gaat dood. Dus leeft ze volgens een no-touch policy voor alles wat leeft. Dus ook jongens. Dan ontmoet ze Hayden. Hij zegt dat haar vloek een gave is en dat hij haar kan helpen die onder controle te krijgen. Het blijkt dat ze daar heel wat voor over moet hebben, maar dat heeft ze ook. Ze zou er alles voor geven om weer eens haar zusje te mogen knuffelen. En zoenen met Hayden, dat zou ze ook best graag willen…

Mijn mening over dit boek

Ik was zo nieuwsgierig naar dit boek. Ik heb pas laatst voor het eerst van Jennifer L. Armentrout boeken gelezen, maar ik nu ben ik fan van haar. Ze schrijft zo ontzettend goed en ook met Alles wat ze aanraakt heeft ze een boek geschreven waar ik ontzettend van genoten heb.

Personages

De personages in dit boek zijn erg goed beschreven en ik kon me goed inleven in deze personages. Ember is een leuk personage, dat tot leven kwam tijdens het lezen van het boek.

Ook de andere karakters zijn goed beschreven. Ik wist altijd wie wie was en elk personage was erg realistisch beschreven. De banden en relaties tussen de personages waren ook goed beschreven.

Plot

Het plot zat ontzettend goed in elkaar. Ik heb van het verhaal genoten en er gebeurde veel, waardoor mijn aandacht er bij bleef.

Ik heb het boek niet weg kunnen leggen en heb er ontzettend van genoten. Het einde zag ik niet aankomen en was erg goed geschreven.

Conclusie

Ik raad Alles wat ze aanraakt zeker aan. Wauw, wat een geweldig boek. Ik geef dit boek dan ook 5 sterren.

Uitgeverij Zomer en Keuning, bedankt voor dit recensie exemplaar!

*Dit is een Affliate link. Klik hier om bij mijn blogbericht waar ik meer uitleg over Affliate links.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s