Kortverhaal: Een geluk bij een ongeluk (Door Britt)

Ik kwam achter dat het vorige verhaal dat ik plaatste al bijna 200 keer gedownload is, dus daarom… een nieuw verhaal! Niet van mij deze keer, maar van Britt van der Jagt. Misschien kennen jullie haar al van @Boekenvanbritt, waar ze recensies en leuke foto’s plaatst.

Samenvatting kort verhaal

Wanneer Roxy in het ziekenhuis belandt is ze boos, maar ze schaamt zich ook. Het helpt niet wanneer haar moeder haar probeert te koppelen aan de eerste jongen die ze daar tegenkomen. Maar misschien was dat toch zo erg nog niet…

Het enige dat je hoeft te doen om dit leuke kortverhaal te lezen is het PDF gratis te downloaden. Wil je liever een Epub? Laat dan even een reactie achter onder dit bericht of stuur een mailtje naar Booksandprais@gmail.com.

Meer over Britt

Britt is zestien jaar oud, en is al sinds ze kan lezen gek op alles wat met boeken te maken heeft.
Eerder publiceerde ze al een kortverhaal in de kerstbundel ‘all I want for Christmas is you’ van Books and Butterflies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s