Blogtour: Onze eerste zomer samen

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb al een aantal boeken van Sandra J. Paul gelezen en ook van deze heb ik ontzettend genoten. Naar deze heb ik ook erg uitgekeken. Ik was vooral nieuwsgierig geworden door de quote op de cover, maar ook door de flaptekst.

Onze eerste zomer samen…

is de zomer dat je me doodde.

De titel en de quote op de cover van ‘Onze eerste zomer samen’.

Allereerst wil ik even de prachtige cover en het mooie binnenwerk benoemen. Het gaat natuurlijk om het verhaal zelf, maar het is altijd extra leuk als het boek er ook nog eens prachtig uitziet, zoals deze.

Het boek is in verschillende delen opgedeeld. Deze beginnen allemaal met een quote en een afbeelding. Ook begon het boek met een fragment dat me meteen het verhaal in trok. Ik vloog door het boek heen en las hem in één avond uit. Ik kon Onze eerste zomer samen niet wegleggen.

Onze eerste zomer samen leest vanuit verschillende perspectieven. Vanuit die van Mila, die van Daniel en soms een andere. De personages waren erg goed beschreven en ik kon me goed in de personages inleven.

Het plot zit sterk in elkaar. Ik zag het einde niet aankomen en alles klopte precies. Het boek was spannend en zat vol met plotwendingen.

Ik raad Onze eerste zomer samen zeker aan. Het is een ijzersterke psychologische Young Adult thriller, die ik niet weg kon leggen. Ik geef het boek dan ook 5 sterren.

Uitgeverij Hamley Books, bedankt voor het recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s