Blogtour: De Woestijndief

De woestijndief is geschreven door Emmelie Arents. Het is een Young Adult. Het is een hardcover van 360 pagina’s. Het boek kwam april 2021 uit bij uitgeverij Hamley Books.

Flaptekst

Taran kan stelen als de beste. Wanneer zijn laatste diefstal eindigt in een drama, wordt zijn broer Amir gekozen om deel te nemen aan het Labyrint, een magisch spel waar criminelen strijden voor vrijheid.


Vastberaden om zijn broer te redden, raakt Taran verstrikt in de duistere geheimen van magie.

Wat vind ik van dit boek?

Het debuut van Emmelie Arents, Het Hart van de Adelaar, is een van mijn favoriete boeken. Dit was ook een reden waarom ik De Woestijndief zo graag wilde lezen. Emmelie Arents heeft een prachtige schrijfstijl en ook dit boek was een page-turner.

Voorin het boek staat een begrippenlijst. Dit is erg fijn om soms naar terug naar terug te bladeren, maar heeft me ook niet uit het verhaal gehaald. Het zijn namelijk niet heel veel woorden, maar ze zorgden er wel voor dat de wereld van Taran en Amir nog echter werdt.

De wereld van Taran en Amir is erg goed beschreven, net als de personages. De personages kwamen tot leven in het boek en ik kon me in de personages inleven.

De gebeurtenissen in het boek werden zo beschreven dat het leek alsof ik erbij was. Het boek was spannend, maar ook een beetje voorspelbaar. Toch zag ik het uiteindelijke einde niet aankomen en waren er meerdere grote plotwendingen.

Ik kon het boek nauwelijks wegleggen en wilde doorlezen. Dit boek vind ik dan ook echt een aanrader, die ik 4.5 sterren geef.

Uitgeverij Hamley Books, bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s