Books And Paris 1 jaar! (+ winactie)

Wow, wat is de tijd toch snel gegaan! Vandaag was het precies één jaar geleden dat ik met Books And Paris begon.🥳  Op 23 april 2020 opende ik mijn blog en plaatste ik de eerste post op Instagram. Waar ik laats achter kwam is dat het vandaag toevallig óók nog eens wereldboekendag is! Dubbel feest toch? Dus daarom: een winactie!

Unsinkable!

Je kent het verhaal, maar is dat echt hoe het is gegaan? Katharina Thompson wil niets liever dan naar Amerika gaan om daar een toekomst op te bouwen met haar verloofde. Wanneer ze als kamermeisje aan de slag kan op de Titanic, is dat een kans die ze gretig aanneemt. Maar het lot van de Titanic gooit roet in het eten. Katharina’s broer waarschuwt haar dat ze geen voet op het schip moet zetten. De Titanic is gedoemd om te zinken en daar is niet alleen een ijsberg de oorzaak van. Gebaseerd op een van de grootste complottheorieën ter wereld.

Wil je dit boek winnen?

Lees hier wat je moet doen om kans te maken:

 • Je volgt Books And Paris via Facebook, Instagram of mijn website.
 • Je reageert voor onder dit blogbericht en/of het Instagram bericht. (Als je het bij beide doet heb je een extra kans😊).
 • Delen is lief🥰
 • Het boek voor de winactie is beschikbaar gesteld door Hamley Books. Als je deze uitgeverij op Instagram volgt krijg je een extra lootje (gebruik een kattenemojij in je reactie zodat ik weet dat je ze volgt 😺😉).
 • Binnen 3 dagen reageren als je gewonnen hebt. 30 april maak ik de winnaar bekent via Instagram. Als je niet via Instagram hebt meegedaan, maar wel gewonnen hebt, stuur ik je een mailtje!

Succes!

17 reacties

 1. Oh wat een gave actie! Al vanaf jongs af aan was ik erg geïnteresseerd in het verhaal van de Titanic. Wat was ik blij toen ik voor het eerst de film mocht kijken. Nu komt dit boek voorbij. Wauw. Ik waag graag een kansje!

  Like

 2. Gefeliciteerd!! Heel graag wil ik dit boek winnen. Ook leuk dat ik via deze winactie je blog heb gevonden. Heb je meteen gevolgd! 🐱🐱.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s