Boyfriend material

Boyfriend Material is geschreven door Alexis Hall. Het boek kwam april 2021 uit bij uitgeverij Zomer en Keuning. Het is een paperback van 448 pagina’s.

Flaptekst

Gezocht: Eén (nep) vriendje, zo goed als perfect. Benieuwd? Je leest het in de queer rom-com ‘Boyfriend Material’ van Alexis Hall.

Luc, de hoofdpersoon in ‘Boyfriend Material’ van Alexis Hall, is de zoon van een wereldberoemde rockster en is op zoek naar een normaal, lief vriendje dat hem kan helpen om zijn slechte imago in de pers op te poetsen. Oliver is een advocaat die in zijn hele leven nog niets schandaligs heeft gedaan. Echt boyfriend material, dus. Ze zijn totale tegenpolen, maar ze maken een afspraak: zolang de pers achter Luc aanzit, zullen ze doen alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze elkaar nooit meer te zien. Maar het probleem is dat de neprelatie wel heel echt begint te voelen.

‘Boyfriend Material’ van Alexis Hall is een nieuwe rom-com vol humor, liefde en opposites attract. Perfect voor de lezers van ‘Rood, wit & koningsblauw’ van Casey McQuiston en ‘Elle & Darcy’ van Alexandria Bellefleur.

Mijn mening over dit boek

Dit is een van die boeken die ondanks dat hij wel 448 pagina’s telde veel te kort was. Ik vloog erdoorheen en kon het boek niet wegleggen. Tijdens het lezen vergat ik de tijd en wilde ik niet stoppen met lezen. Je leest het al: ik vond dit boek geweldig.

De personages in dit boek vond ik ontzettend leuk. Ze hadden allemaal eigen karaktereigenschappen en kwamen tot leven in het boek. Allemaal waren ze erg verschillend en zichzelf en dat was erg leuk tijdens het lezen van het boek.

Het boek is best voorspelbaar, maar dat neemt niet weg dat het een aantal onverwachte plotwendingen in zitten.

Boyfriend Material is ook erg grappig en er gebeurde erg veel. Dit hield me in het verhaal en daar bleef ik ook in tot ik het uit had.

Ik raad het boek zeker aan en geef hem 5 sterren. Wauw, dit is een boek dat je echt móét lezen.

Uitgeverij Zomer en Keuning, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s