Recensie: Undercover

Undercover is geschreven door Eva Burgers. Het is een novelle die bij uitgeverij Kluitman uitkwam. Het is een hardcover van 96 pagina’s.

Flaptekst ‘Undercover’

Als Amy ’s avonds laat naar huis fietst, ziet ze drie jongens een woning uit rennen. Tot haar grote verbazing is een van de drie haar eigen vriendje Ivar. Wat deed hij daar? Even later hoort ze dat er in dat huis een overval is gepleegd en dat daarbij iemand om het leven is gekomen. Dat kan Ivar toch niet op zijn geweten hebben? Het voorval laat Amy niet los en ze heeft geen idee wat ze moet doen. Moet ze naar de politie gaan of is het daarvoor te laat? Amy besluit dat ze Ivar eerst zelf wil confronteren, maar daarbij leert ze een hele andere kant van hem kennen. Had iedereen die haar voor hem had gewaarschuwd dan toch gelijk? 

Mijn mening over Undercover

De cover van dit boek is erg mooi. Het past goed bij het boek en loopt door naar de flaptekst van het boek, die me erg aansprak. Het boek lijkt namelijk erg spannend (en is dat ook.).

Amy was een leuk personage waarin ik me goed kon inleven. Alhoewel ik het niet altijd eens was met de keuzes die ze maakte, begreep ik ze wel. De andere personages begreep ik ook. Ik wist altijd wie welk personages was en wat voor soort persoon dat personage was.

Het boek leest erg vlot. Er gebeurd altijd wel iets, maar het ging niet té snel. De spanning bleef er in. Undercover was dan niet dik, maar wel spannend. Net als de andere novelles van Kluitman.

Eva Burgers heeft een fijne schrijfstijl. Ik heb al meerdere boeken van haar gelezen en ook Undercover vond ik erg goed.

Het plot zit erg goed in elkaar. Ondanks dat het een dun boek is, zit het toch slim in elkaar. Ik had dan ook geen idee wie de dader was tot het einde.

Ik raad dit boek zeker aan en geef hem 4 sterren. Het is een vlot lezend, spannende novelle.

Uitgeverij Kluitman, bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s