Recensie: Welkom bij hotel Flanagans

Welkom bij hotel Flanagans is geschreven door Asa Hellberg. Het is een roman die als paperback en E-book beschikbaar is. Het boek telt 325 pagina’s en kwam in januari 2021 uit bij Xander Uitgevers.

Flaptekst ‘welkom bij hotel Flanagans’

Stap binnen bij Hotel Flanagans, waar kristallen kroonluchters een zachte gloed werpen over fluwelen sofa’s terwijl de Londense high society elkaar ontmoet in de luxe salon. Het is een ramp om geen uitnodiging te krijgen voor de uitbundige feesten van Linda Lansing, de baas van het hotel. Maar Linda voelt zich niet altijd thuis in deze wereld. In haar hart is ze nog steeds een eenvoudig meisje uit een klein dorp, en als ongetrouwde, alleenstaande hoteleigenaresse heeft ze het niet makkelijk. Er zijn inmiddels jaren verstreken sinds ze het hotel van haar vader erfde, maar Linda is nog steeds verwikkeld in een bittere machtsstrijd met haar arrogante neven, die zichzelf als veel geschiktere eigenaren van Flanagans zien. Ze is klaar om te vechten voor het levenswerk van haar vader, maar vraagt zich heimelijk af hoeveel ze bereid is op te geven. Is dit het allemaal wel waard? Voor lezers van Lucinda Riley en Anne Jacobs

Wat vind ik van dit boek?

Ik vind de cover ontzettend mooi en de flaptekst sprak me ook erg aan. Ik begon al snel met lezen, maar helaas duurde het even tot ik in het boek kwam.

Het boek verwisselt van perspectief tussen meerder personages: Linda, Emma en Elinor. Ook lees je soms vanuit 10 jaar geleden. Aan het begin van het boek duurde het even voor ik erin kwam, en toen het perspectief wisselde naar ‘tien jaar geleden’, duurde het weer even voor ik erin kwam. Dat vond ik wel jammer.

Ondanks dat het moeilijk was om aan het begin van het boek en na de perspectiefwisseling in het boek te komen, was het een boek waar ik ontzettend van genoten heb. Want toen ik er eenmaal inzat, vond ik het echt een page-turner. Ik zat er helemaal in en was zo nieuwsgierig over wat er ging gebeuren.

Er gebeurde namelijk veel in het boek en ik vind de personages erg leuk. Linda, Emma en Elinor zijn sterke personages, waarin ik mij kon inleven. Ze werden namelijk goed beschreven, wat er ook voor zorgde dat ik ze begreep.

Niet alleen de personages zijn goed beschreven, ook de omgeving en gebeurtenissen werden realistisch beschreven. Hierdoor kon ik mij in de situatie inleven, wat erg fijn was bij het lezen.

Kortom, ondanks het begin is het een goed boek dat ik ook aanraad. Ik geef dit boek 4 sterren.

Xander uitgevers, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s