Blogtour: Spiegeleffect

Spiegeleffect is geschreven door Marleen Hartog. Het is een paperback of ebook. Het boek kwam januari 2021 uit. Het is een thriller.

Flaptekst ‘spiegeleffect’

De relatie van Kim en Marius lijkt stabiel, toch is Kim zichzelf onderweg volledig kwijtgeraakt. Wanneer ze in de spiegel kijkt, ziet ze een vrouw die ze niet kent. In de hoop zichzelf terug te vinden, vlucht ze naar Thailand. Wat ze niet weet, is dat daar op dat moment een meedogenloze seriemoordenaar actief is.

Lona draagt de last van een gruwelijk geheim. Om te overleven leidt ze een teruggetrokken bestaan. Wanneer ze het belangrijkste in haar leven dreigt te verliezen, wordt ze gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar donkere kanten.

Wat vind ik van dit boek?

Misschien hebben jullie mijn recensie over ‘skoftig’, het thrillerdebuut van Marleen Hartog, al gelezen. Zo niet, klik dan hier om hem te lezen;). Ik was daar erg positief over en was dan ook nieuwsgierig naar haar nieuwe boek, spiegeleffect.

Spiegeleffect is absoluut niet wat ik ervan verwacht had. Is het beter? Ja! De verhaallijn liep gewoon anders dan ik bij de flaptekst had verwacht. Ik zal er niet te veel over vertellen, want ik wil natuurlijk geen spoilers weggeven, maar ik wil nog even kwijt dat er een gigantische plottwist was.

Sowieso leek het boek me al goed, het was anders en nog beter dan ik dacht. Het was erg spannend en werd er al vanaf het begin ingetrokken. Het boek zit ontzettend slim in elkaar en ondanks dat er veel gebeurt gaat het niet té snel. Soms vond ik het wel iets té snel gaan, maar gelukkig was dat meestal niet het geval.

Het is natuurlijk een thriller, dus of het boek spannend is, is belangrijk. Het boek was zeker spannend. Ik bleef in het verhaal en boek was tot aan het einde spannend.

En dan de personages. Wat zijn die goed beschreven. Ze kwamen tot leven en ik kon me goed in ze inleven. Meestal begreep ik de keuzes die de personages maakte wel.

Het boek was opgebouwd uit 3 delen, wat ik bij het lezen prettig vond, omdat het zo overzichtelijker was. De delen hadden ook toepasselijke titels die mij nieuwsgieriger maakte naar de delen. Ook hier kan ik niet meer over zeggen, want ik wil geen spoilers weggeven.

Het is denk ik wel duidelijk dat ik het boek aanraad. Ik wil meer thriller van Marleen Hartog lezen! Hopelijk komen er meer;). Ik geef het boek 4.5 sterren.

Marleen Hartog, bedankt voor het recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s